Slide 1
Slide 2
Slide 3
WINTERLANG GROEN IN TUIN- ONDERHOUDSVRIENDELIJK EN MOOI! FLORERA tuinen ea. buitenruimtes ONDERHOUDSVRIENDELIJK EN WINTERLANG GROEN IN TUIN. herfst in tuin, wintergroen en onderhoudsvriendelijk-schitterend groenelement.

Tuin geheim / beplanting tip: Voor een winter lange mooie tuin en onderhoudsvriendelijk

De hele winter mooi én onderhoudsvriendelijk in tuin! Voor een schitterend winter-lang stukje beplanting! Koop Hedera Arborescens planten en zet ze dicht tegen elkaar. Knip regelmatig en maak er mooie strakke blokken of organisch gevormde wolken van. Knip niet teveel in de zomermaanden, alleen de zijkanten en niet de bovenkant.

De hele winter een schitterend hoedje van vruchten in de tuin. Ook voor de vaas of bloemstuk geschikt! de bessen zien nu nog groen, maar verkleuren straks schitterend!
Ook goed voor bijen en vlinders et cetera (Bang voor bijen of wespen? Zet ze dan niet té dicht bij uw terras, maar wat verder in de tuin op een plaats toch goed zichtbaar vanuit uw woonhuis).

Wilt u zelf ook een tuin die de hele winter lang mooi blijft en ook nog eens onderhoudsvriendelijk is? Neem gerust vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier!

  ‘"Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin, neem dan contact met mij op"
  Naam
  Telefoon
  E-mailadres
  Bericht
  Upload je foto's of bestanden via mijn WeTransfer pagina

   
  Neem contact op