Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
Slide 20
Slide 21
tuin- natuur-wereld SMOG FREE opening avond SMOG FREE natuur-wereld door Daan Roosegaarde-florera.nl spel van sfeer kleur en licht tijdens avond Daan Roosegaarde-florera,nl werken aan een betere wereld- natuur- tuin- moderne tuin-duurzame tuin start in eigen tuin met smog free tower-schonere wereld- florera.nl party een schonere wereld met dansende panda's in Studio Roosegaarde-florera.nl een schonere wereld door smog op te vangen en te verwerken in een sieraad-florera.nl 1st SMOG FREE toren en angels met schone lucht at Rotterdam-florera.nl Opera tijdens opening 1ste Smog Free toren te Rotterdam betere wereld-zuivere lucht inademen- natuur-tuin-boom behouden via Florera tuinarchitect een opening in de betere wereld; een smog free natuur en tuin-florera.nl feest at studio Roosegaarde Rotterdam. Daan Roosegaarde studio van dakpark Rotterdam-florera.nl familie tuin-duurzame tuin-ecologische tuin. florera.nl Kleur-licht en sfeer op de feestavond van zuivere lucht op deze wereld-natuur en tuin Een betere wereld met de SMOG gevangen in een ring en SMOG FREE torens- florera.nl Mooie natuur en heldere lucht met een SMOG FREE World- florera.nl

Werken aan een mooiere wereld en ’n avond Daan Roosegaarde

Als iemand vroeg wat hij als werk deed, vertelde een lieve vriend (†) en collega van mij altijd, dat hij aardbolbekleder was. Het was de eerste en enige keer dat ik dit woord tegen kwam en ik vond het een geweldige omschrijving van ons werk als tuinontwerper. Toen hij een aantal jaren geleden overleed heb ik zijn traditie voortgezet.

Ik ervaar mijn missie al jaren als; deze wereld mooier en het leven van mens, dier  gelukkiger te maken, via een nieuw stukje natuur, een mooiere tuin. Maar er zijn zoveel mensen meer onderweg met een dergelijke missie, mijninziens ook kunstenaar Daan Roosegaarde. Meerdere keren schreef ik al op mijn facebook pagina over Daan en zijn projecten, want ik ben een grote bewonderaar. Met zijn nieuwste project: SMOG FREE WORLD en zijn crowdfunding project realiseerde hij zijn doel. Ik ontving een uitnodiging voor een bijzondere Smog Free party te Rotterdam waar de eerste SMOG FREE toren werd onthuld en in gebruik werd genomen.

Het werd een sprookjesachtige avond. Ik was erg blij dat ik Daan persoonlijk ook even sprak en vroeg hem, uiteraard, naar zijn missie. Zijn antwoord was: “een update van deze wereld”.

Mijn speciale gast was kleur en licht specialiste Babs Heijnen ( kleurinkleur.nl ) te Eindhoven, die het moment  met Daan vast legde. Helaas was ik zo blij hem even persoonlijk te spreken, dat ik me vergat om te draaien.

In gesprek met Daan Roosegaarde tijdens de Smog Free party Studio Roosegaarde-Marjan de Koning.

In gesprek met Daan Roosegaarde tijdens de Smog Free party Studio Roosegaarde-Marjan de Koning tuinarchitect

In gesprek met Daan Roosegaarde tijdens de Smog Free party Studio Roosegaarde-Marjan de Koning

We hadden allebei een geweldige avond met dansense Panda’s, Smog Free angels, een diva die ons liet genieten van haar schitterende stem en allerlei andere creatieve mensen. En uiteraard moest ik ook even de bijzondere ring bewonderen waar een stukje smog in gevangen is.

een schonere wereld door smog op te vangen en te verwerken in een sieraad-florera.nl

een schonere wereld door smog op te vangen en te verwerken in een sieraad

Mijn dank gaat naar Daan Roosegaarde en zijn team. En natuurlijk naar Babs, die het zo leuk vond om met mij er samen naar toe te gaan.  Geniet van alle foto’s.

Een smog vrije en natuurrijke groet,

Marjan de Koning

Daan Roosegaarde studio van dakpark Rotterdam-florera.nl

Dream Factory Rotterdam-studio Roosegaarde vanaf dakpark overzijde.

Andere projecten van Daan en zijn team ontwerpers en ingenieurs zijn: De Smart Highway, Waterlight, Dune, Marbles, etc. Zo ook het schitterende project te Nuenen waar tussen de natuur door het bijzondere VAN GOGH PATH ligt. Dit fietspad dat omgeven wordt door veld en bloem gloeit in het donker op een speciale en unieke wijze.  Daan liet zich inspireren door het schilderij: The Starry Night van de beroemde schilder Van Gogh uit 1889.

Van Gogh-Roosegaarde fietspad Nuenen

Van Gogh-Roosegaarde fietspad Nuenen