Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
EEN NIEUWE TUIN REALISEREN MET VOLWASSEN BEPLANTINGEN. NIEUWE WATERSTROOM ALS VIJVER DOOR DE HELE NIEUWE TUIN TUINONTWERP COPIE ALTIJD ERBIJ IN HET WERK TIJDENS DE TUINAANLEG ALS EERSTE TUINWERK HET OPSCHONEN VAN DE OUDE TUIN. MOOIE TUINPLANTEN WORDEN ALTIJD DOOR FLORERA IN TUINRENOVATIE BEHOUDEN, HIER ACER GRISEUM ALS EEN TOPSTUK IN DE NIEUWE TUIN. TUINREGIE WERK DOOR FLORERA IN TUINAANLEG VAN NIEUWE TUIN, MOOIE GROTE RONDE KLUIT BIJ VERZETTEN VOLWASSEN CORNUS BESTAANDE TUIN BEPLANTINGEN VERZETTEN NAAR NIEUWE STANDPLAATS, HIER DE OUDE HULSTEN.

Wederom start van een nieuwe tuin realisatie

Wederom gestart met een nieuwe tuinaanleg!! Ik ben blij te melden dat mijn opdrachtgevers ook zo enthousiast zijn en helemaal voor hun nieuwe tuin gaan.

Na een goed doordacht tuinontwerp met beplantingsplan en tuin lichtadvies te hebben gemaakt zijn we nu gestart met de tuinrenovatie van deze nieuwe tuin.

Wens van de opdrachtgever: meer kunnen genieten van echte natuur in de tuin.
De vijver aanpassen en dichter bij het woonhuis halen, zodat tijdens alle jaargetijden men van water kan genieten. Ook ’s winters vanuit de woonkamer.
In de tuin stonden prachtige volwassen bomen en heesters. Deze wilde men uiteraard graag behouden, maar de beplanting rondom moest aangepast worden. Ze was verouderd en verwilderd.
Ook kon men in de oude situatie niet echt van terrassen genieten, vanuit het woonhuis keek men op de eettafel en dat weerhield hen ervan om echt de tuin in te kunnen kijken en genieten.

Na een leuk kennismakingsgesprek heeft de opdrachtgever ingestemd om een nieuw tuinontwerp te laten maken door Florera. Uiteraard behoorde hier ook een doordacht beplantingsplan en lichtadvies bij. Tevens adviezen kleurstellingen in deze nieuwe tuin en hier hoort dan ook een advies tav verhardingen bij. Met al onze jarenlange kennis hebben wij dit met veel plezier gerealiseerd. Hebben we offertes voor onze opdrachtgever aangevraagd, zijn gestart met de realisatie van de tuinaanleg en geven we hier ondersteuning bij.
Je kunt het geheel volgen op ons blog en deze site.

Een doordacht plan via Florera tuinarchitect te laten maken werpt altijd vruchten af. Je bespaart behoorlijk wat tijd en geld, want wij reiken je de juiste weg hierin aan.