Slide 1
sfeervolle droomtuin realiseren

warme vredige feestdagen vol gezelligheid gewenst.

warme vredige feestdagen vol gezelligheid en een sprankelend bloeiend gelukkig gezond nieuw ’tuin’jaar gewenst.

2015…wat een creatief natuurrijke hartverwarmend ’tuin’jaar is dit geweest!

Wederom hebben vele nieuwe mensen FLORERA weten te vinden en blijk gegeven van vertrouwen te hebben in mijn werk en mij persoonlijk. Niet alleen bestaande maar ook nieuwe tuinklanten mocht ik blij maken met een extra tuinadvies, hun tuinonderhoud en nieuwe droomtuin die nu gereed is, of nog onderweg naar eindstadium.

Steeds vaker komen bestaande tuinklanten terug bij me terug, met de vraag of ik ze kan helpen met hun tuinonderhoud en het aanleveren van de juiste bodem verbeterende producten. En daar help ik mijn klanten uiteraard met veel passie, zorgzaamheid heel graag mee.

Dit jaar liet ik van meerdere tuinen die in de laatste 2 jaren zijn aangelegd vele mooie foto’s maken. Sommige foto’s zijn inmiddels al gepresenteerd andere komen eraan. Ook maakte ik dit jaar mijn eerste 2 DRONE VIDEO opnames van tuinen en liet ik mijn beurgang bij de beurs Eigen Huis/ Realiseer je droomhuis, op video vast leggen. Deze zijn allemaal op de pagina van Florera You Tube te bekijken:  https://www.youtube.com/user/10marflor.  Maar ook op de speciale pagina van mijn Florera site: https://www.florera.nl/category/portfolio/videos.

In het nieuwe ’tuin’jaarjaar 2016 gaat er bij Florera veel veranderen. Deze nieuwigheden zullen allemaal op mijn blog: https://www.florera.nl/category/blog te lezen zijn. Ook geef ik op dit tuinblog regelmatig tuintips, tips onderhoud tuin en presenteer ik regelmatig een nieuw tuinontwerp of tuinproduct dat ik in mijn tuinen gebruik.

Met vertrouwen kijk ik vooruit naar 2016.
Daarom een welgemeend dankjewel voor wat is en wat komen zal aan al mijn huidige tuinklanten, mijn toeleveranciers, fans op Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+.

Ik hoop dat u allen een geweldige fijne tijd met geliefden, familie en vrienden heeft. Graag breng ik een toast uit op u, uw gezin, uw gezondheid en op een “tuin”jaar waarin ik u graag weer tot dienst sta met mijn inspiratie, passievolle enthousiasme en vakmanschap.

Inspiratie opdoen en wegdromen in uw nieuwe tuin….
Met deze feestdagen kunt u heerlijk wegdromen en in uw droom alvast een wandeling maken in uw nieuwe tuin. Mooie warme herinneringen ophalen van belevenissen die u gelukkig maakten in uw oude tuin en ze even vastleggen, om mee te nemen naar een nieuwe tuin.
Ik heb deze gegevens en samenwerking met u nodig, om voor u die nieuwe droomtuin in passievolle bevlogenheid met perfectie tot in het detail te schilderen, in een tuinontwerp. Of via een tuinaanleg te realiseren.
Want het is voor mij van groot belang: dat het ook helemaal uw tuin gaat worden, waarin u wederom vele nieuwe warme momenten zult beleven met veel geluk, voorspoed en gezelligheid….zodat u de volgende kerst- en feestdagen droomt van uitkijken naar een nieuw bloeiend ‘voor’jaar.

Ik help graag mee deze droomtuin vorm te geven.

Vind je het lastig om een keuze te maken uit zoveel verschillende tuinstijlen, weet je niet wat bij u past en schiet je in de stress?
Neem dan eens met deze dagen een kijkje in mijn portfolio: https://www.florera.nl/category/portfolio/projecten.   Hier treft u een deel van alle tuinen uitgewerkt door FLORERA aan. Tuinen van allerlei formaten en tuinstijlen.

Of koop de Art Of Living laatste editie 2015, want daar staat in het grote artikel van architect Bob Manders een tuin van Florera gepresenteerd. Ook staat er een schitterend woonhuis te Eindhoven gepresenteerd, waar de tuin ook van mijn hand is. Alleen het artikel lezen in The Art Of Living is al genieten, laatst staan als u de tuin rondom ziet.

Heb je vragen, schrijf me dan een mailtje- info@florera.nl- of geef mij een belletje- 0031(0)626364036-, dan maken we een afspraak waarin we tijdens een inspirerende sessie kennis maken en u al uw persoonlijke wensen rustig bij u thuis, aan mij kunt vertellen. Je hoeft niet naar mij te komen, graag kom ik naar jou toe om je verder te helpen.
Zo heb jij alle luxe en comfort van gemak zonder zoeken.

FLORERA is er niet alleen voor ‘n tuinontwerp, tuinaanleg en tuinadvies betreffende een totaal nieuwe tuin, maar ook voor tuinen die een nieuwe look nodig hebben of waar een gedeeltelijke tuinrenovatie wenselijk is.

I wish you all a Merry Christmas and a Happy New year. I hope you will have a wonderful time with friends and family. Don’t forget to make inspiring plans together. Also in 2016 I love to help you realize the most beautiful garden or other outdoor room. You can find a Florera garden in The Netherlands, Belgium, France and Spain.

Met een natuurrijke groet,

Marjan de Koning.