Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
Slide 20
Slide 21
Slide 22
Slide 23
Slide 24
Slide 25
Slide 26
Slide 27
Slide 28
waterelement in natuurrijke tuin Noord Brabant via tuinontwerper Marjan de Koning zwembad met jetstream als water in de tuin spiegelvijver met koi als water in de tuin. grote vijver met ronde vormgeving in tuin als waterelement sfeervolle ambiance in moderne tuin met water water in de tuin-tuin Zuid Frankrijk na doordacht tuinontwerp Marjan de Koning tuinarchitect. tegel met water in moderne tuin water in de tuin na doordacht tuinontwerp met uniek waterelement op maat tuinvazen bij zwembad en poolhouse na tuinaanleg Marjan de Koning tuinarchitect. avond in moderne strakke tuin met waterstraat en kunst. zwembad in huis bij terras in tuin- landelijke tuin bij villa-florera.nl water in de tuin met water uit tuinmuur en strakke vijver bij terras. zwembad in villatuin na tuinaanleg Marjan de Koning tuinarchitect Heeze water in de tuin via waterstraat. water in de tuin door ondiepe lange baan na terras in moderne tuin water in de tuin dvm. kleine klassieke vijver bij herenboerderij. water in de tuin in Zuid Frankrijk-zwembad in tuin via tuinachitect Marjan de Koning. strakke vijvers met koi in landelijke onderhoudsvriendelijke tuin Eersel kleine vijver in moderne voortuin na tuinplan Florera.nl grote vijver met natuurlijke vorm in landelijke tuin bij villa Waalre. water in de tuin-landelijke tuin bij villa met natuurrijke beplanting en grote vijver. grote waterstroom in landelijke tuin Waalre met natuurrijke beplanting Hortensia beplantingen in tuin bij zwembad na doordacht tuinplan. genieten bij zwembad in strakke moderne tuin water in de tuin met watertafel voor moderne muur op kleur tuinsfeer zomer in de tuin met terras bij zwembad-douche in tuin-sauna in tuin water in de tuin via zwembad in rustige moderne tuin modern tuin met vijver en losse natuurlijke tuinplanten.

Water in de tuin in de vorm van een vijver- zwembad of zwemvijver

Water is natuurlijk. Water is een bron van leven zowel voor de natuur als de mens. Mijn passie is natuur. Door uw tuin met water te verrijken, gebruikt u alle facetten van de natuur.

Een vijver is mooi én spannend!  Een zwembad of zwemvijver als water in de tuin is heerlijk genieten.  Maar er is veel meer dan een vijver, zwembad of zwemvijver mogelijk.

Waterelementen in de tuin

Heeft u een gezin met jonge kinderen of bent u opa en oma die kleinkinderen hebben en wenst u toch graag water in de tuin? Exclusief of heel simpel, er zijn vele mogelijkheden.
Laat u inspireren door een paar water in de tuin voorbeelden bij dit bericht. Weet u toch niet waar, wat en hoe in uw eigen tuin. Ik help u graag uw specifieke wens van water in de tuin te realiseren. Water maakt uw tuin compleet.

Tuinontwerpen met waterelementen

Al vele tuinklanten zijn u voor gegaan. Voor hen ontwierp ik in nieuwe én bestaande tuinen een waterelement dat harmonieus uniek passend was bij hun levensstijl, woonhuis en tuin.

In mijn tuinen is het altijd zomer. U wordt er blij van en daar draagt uw unieke vijver of ander waterelement zeker aan bij. De natuur werkt rustgevend, zuiverend en helend, dat weet ik als geen ander. Als tuinontwerper, breng ik mens en de natuur bij elkaar.

Waterelementen in de tuin helpen de natuur een handje

Water is ook de eerste levensbehoefte van mens, dier en plant.

Water staat op de hele wereld onder druk. Overal op de wereld zijn plaatsen waar er teveel of te weinig water is. Door klimaatveranderingen worden droge gebieden steeds droger en natte gebieden steeds natter.  Veel wetlands gingen teniet, waarbij unieke plant-en diersoorten verloren gingen.

Water in de tuin helpt mee om onze wereld mooier en beter te maken. Gebruik water goed. Het verrijkt uw leven. Waterelementen die simpelweg mooi zijn. Waterelementen die meewerken om de natuur een handje te helpen.

Enjoy.