Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Droomtuin met lichtsculpture van Frans lichtmerk JPW op maat-florera.nl tuinsfeerbeleving bij zwembad met tuinlantaarn. tuinbeleving meerstam boom, mediterrane sfeerbeleving tuin- tuinadvies Florera.nl Tuinsfeer beleving op en bijzondere manier met verlichtingsarmaturen van JPW-florera.nl Kleine sfeervolle mediterrane tuinverlichting in tuin met doordacht tuinadvies tuinontwerp met sfeervolle tuinverlichting. via florera landscaping-gardendesign. Tuinsfeer met bijzondere verlichtingen-tuinplan via Florera landscaping. tuinbeleving met losse lichtelementen op terras of bij zwembad- welness in tuin. boom in tuin met verlichting- sfeerbeleving tuin-FLORERA tuinarchitectuur. routing in tuin met eenvoudige tuinsfeer verlichtingen, tuinadvies Florera noord Brabant. tuinadvies met verlichtingen tuin in Frankrijk-tuin in Nederland-tuinplan Florera tuinarchitectuur. tuinadvies met verlichtingsplan-FLORERA tuinen ea. buitenruimtes. Tuinhek met heerlijk geurende klimplant in tuin met bijzondere verlichting-florera.nl schemering valt in met blauw tuinhek en trachylospermum met verlichting.-tuinadvies tuinlantaarn terrasverlichting via tuinplan FLORERA.

Veraangenamen-Verrijken-Verrassen!

Een droomtuin als een fairytale met bijzondere sfeerbeleving door exclusieve verlichtingen

Een tuinplan is natuurlijk niet af met alleen een harmonieuze verdeling van oppervlaktes, weergegeven in het tuinontwerp. Na mijn tuinpraatplan- tuinontwerp als 1ste layer volgt een 2de. en dat is het beplantingsplan. In de layer van het tuinontwerp plaats ik ook bijzondere puntjes van aandacht, waaronder de plaatsen die belangrijk zijn om licht aan te brengen voor de sfeerbeleving in de tuin tijdens de avonduren. Tuinverlichting is iets wonderbaarlijks… Met een doordacht verlichtingsadvies verandert het onze tuin in een sprookje, zodra schemering invalt. Én dat vind ik écht genieten van het leven. Ik houd van mooie bijzondere duurzame producten die ons leven verder VERAANGENAMEN, VERRIJKEN EN VERRASSEN.
U ook? Graag help ik u verder met een tuinadvies-tuinontwerp of volledig tuinplan compleet met een verlichtingsadvies.

tuinbeleving met losse lichtelementen op terras of bij zwembad- welness in tuin.

tuinlantaarn als los verlichtingselement in de tuin op terras-florera.nl

Om het tuin “schilderij” dat ik voor u realiseer, exact uit te werken heb ik assistentie nodig van een lichtadviseur die de puntjes op de ï zet. Én dan kunt u genieten van uw sprookje. In diverse tuinen ea. buitenruimtes heb ik een tuinadvies voor mijn klanten uitgewerkt incl. de tuinverlichtingen. Sinds kort heb ik het werk van de Franse lighting designer Jean Philippe Weimer leren kennen en was op slag verliefd. De verlichtingsarmaturen van deze lichtkunstenaar vind ik erg mooi en ik werk er dan ook graag mee. Sinds korte tijd ben ik exclusief leverancier in Nederland van deze verlichtingsarmaturen.
Heeft u interesse? Geef mij dan even een belletje of zend me een mailtje dan maak ik graag met u een afspraak. (mail mij Of bel: 0031 (0)626364036).
U kunt bij Florera ook direct deze tuinverlichtingen kopen.