Slide 1
Slide 2
tuinverlichting als kunst

tuinverlichting, presentatie Tijdschrift Groei & Bloei uitgave april

Ik ben erg blij om te vermelden dat er een nieuwe presentatie over tuinverlichting in de komende editie van het tijdschrift Groei & Bloei komt te staan.
Deze vereniging is een bijzonder actieve vereniging met afdelingen door het hele land. De vereniging organiseert veel cursussen, workshops en excursies. En je ontmoet andere tuiniers.
Al jarenlang heeft de  vereniging ook een eigen maandelijks tuintijdschrijft, met prachtige artikelen, tips, weetjes, recepten over eten uit eigen tuin, advies tuininrichting, planten en zo komt er in de nieuwste editie voorjaar 2016 ook een prachtig artikel met foto’s te staan over tuinverlichting.

Groei en Bloei logo, vereniging en tijdschrift.
themanummer tuinverlichting met Florera voorjaar 2016
Marjan de Koning tuinadvies met verlichtngen.
tuinverlichting via prikspot of exclusief armatuur.

Door Edwin Oden;  psycholoog, gelukkig tuinman en maandelijks schrijvend in het grootste tuintijdschrift  ben ik de afgelopen maand geïnterviewd over het hoe, waarom en wanneer tuinverlichting in een tuin te gebruiken.  Onverwachts en super leuk!

Zo ook werd mij gevraagd foto’s te zenden van tuinen van Florera waar mooie tuinverlichting in verwerkt is, tuinen met een feeërieke ambiance. Daar kon ik de mensen van Groei & Bloei gelukkig goed aan helpen, want ik vind tuinverlichting een element dat er altijd bij hoort in een tuin en waarmee ik mijn klanten graag mee help via een verlichtingsadvies of een verder uitgewerkt plan.

tuinverlichting over vijver in moderne tuin.
Marjan de Koning tuinverlichtingen advies
tuinplan met verlichtingsadvies via Florera tuinarchitect
tuinverlichting Florera tuinarchitect

Ook kon ik hier extra bekend maken,  dat sinds dit nieuwe jaar 2016 Florera de officiële agent van het Franse merk JPW tuinverlichting is.
Zoals u kunt lezen en zien liggen er niet alleen tuinen van Florera in Nederland,

maar ook voor een tuin in Frankrijk kunt u bij mij, Marjan de Koning terecht.
Inmiddels liggen er al diverse tuinen in Zuid Frankrijk en zo kwam ik een paar jaar geleden in contact met de Franse lichtkunstenaar Jean Philippe Weimer.
Direct was ik helemaal in de wolken met de armaturen van dit huis dat prachtige lichtarmaturen maakt.

 

Binnenkort vertel ik u hier meer over mijn agentschap en het Franse huis JPW, tuinverlichting en op de pagina producten zullen armaturen verschijnen die u direct via Florera kunt kopen.
Om mijn tuinklanten goed te kunnen helpen verzorg ik voor hen een lichtadvies of realiseer ik een lichtplan.

Indien je interesse hebt kunt u mijn blog in de gaten houden, of mij een mail sturen. Bij het artikel over staan ook mooie foto’s van o.a. tuinen met verlichting van Florera en waaraan je moet denken bij een aanleg in jouw eigen tuin.

Het themanummer tuinverlichting van Groei & Bloei verschijnt op 24 maart a.s. Koop je ook het allerlaatste nummer van Groei & Bloei?
Er staat uiteraard nog veel meer in.

Ik wens u veel leesplezier.
Met een natuurrijke groet.

Marjan de Koning.

Tuinontwerper Florera.
©  florera.nl- alle foto’s en verdere bestanden.