Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Tuinplan bij landelijke villatuin 3D ontwerp landelijke villatuin 3D tuinontwerp TUinplan 3D tuinontwerp Tuinontwerp villatuin in kleur Tuinplan bij landelijke villatuin Tuinplan bij villatuin Tuinplan villatuin in Frankrijk Tuinplan Fruit- en kruidentuin Tuinplan Ritme en beweging in villatuin Tuinplan - tuinontwerp villatuin

Tuinplan, 3d ontwerp, beplantingsplan, schetsplan, vlekkenplan

Wat een feest is het om opdrachtgevers vanuit een mooi tuinplan te helpen aan een geheel nieuwe tuin, of hun oude tuin mee te helpen renoveren.
Ik help je graag met mijn bedrijf FLORERA al je wensen te vervullen.

Florera verzorgt al je wensen onafhankelijk en los van elkaar! Wij brengen je tuin of buitenruimte in beeld dmv. een tuinplan, schetsplan en/of een 3D tuinontwerp eventueel gevolgd door een beplantingsplan. Florera biedt ook de mogelijkheid om te beginnen met een vlekkenplan en vanuit daar doorwerken aan andere plannen. Ik bied je al mijn tuindiensten los aan en het kan dus zijn dat wij in samenwerking een mooi tuinplan/tuinontwerp realiseren, maar ook help ik je graag verder met doordachte tuinadviezen. Ik werk ambachtelijk tuinontwerpen uit. Ik help je graag het tuinplan volledig te visualiseren.

In alle jaren dat ik mijn passie uitvoer is gebleken dat een mooie meerstam boom of een bloemrijke vorder zich niet laat vangen in een 3D tekening…Daarom werk ik zelf erg graag een tuinplan gewoon ambachtelijk plat uit en visualiseer ik je tuin met sfeer foto’s.

Ook een vlekkenplan als 1ste werkzaamheden behoord tot een mogelijkheid. Onze 1ste afspraak is kosteloos. Op dat moment leren wij elkaar een beetje kennen en toon ik je meer van mijn werken. Je kunt contact opnemen via: tel: 0626364036 of mail: info@florera.nl

Ik heb meerdere tuinen liggen in de regio Eindhoven en heb in de 18 jaar dat ik onderweg ben al gigantisch veel tuinen ontworpen en aangelegd. Ik heb tuinen in Brabant, Limburg, Gelderland, België, Zuid-Frankrijk en Spanje. Onderaan deze pagina staat een lijst met tuinen die ik gerealiseerd heb.

Ik help je graag aan een droom tuin.
Je tuinwens vervul ik graag.

Met een natuurrijke groet,

Marjan de Koning.

 

Gerealiseerde tuinen in Nuenen, een tuin Veldhoven, tuin te Heeze, Tuin in Geldrop, tuin Waalre, tuin Best, tuin in Veldhoven, tuin Oirschot,tuin voor dierenarts-veearts te Overloon, tuin Weert, Daktuin in Someren, Daktuin in Weert, tuin Helmond, tuin Bladel, Tuin Hapert, tuin Valkenswaard, tuin Dommelen, tuin Sittard, Tuin Aarle Rixtel, Tuin Erp, tuin Reusel, tuin Tilburg, tuin Heel, Tuin in Son, Tuin in Berkel Enschot, Tuin Maarheeze, Tuin Reusel, Tuin Uden, Tuin Someren, Tuin in Asten, Tuin in Eindhoven, tuin Hapert, restaurant tuin Tilburg, Manegetuin te Heeze en tuin bij paardenhouderij in Liessel, Kinderdagverblijf tuin Geldrop, buitenruimte bij Rofra buitenactiviteiten te Valkenswaard, tuin Hasselt, tuin Budel, Tuin in Grimaud, Tuin in regio Nîmes, tuin Mougin, tuin Cassis, Tuin regio,
AIX EN PROVENCE,, Tuin Nederweert, Tuin te Haaren, Tuin Putten Gelderland, Tuin Zuid Frankrijk, Tuin Spanje, Tuin België en er liggen overal nog veel meet tuinen van mij-FLORERA tuinen ea. buitenruimtes.