Slide 1
Slide 2
TUINONTWERP RONDE VORMGEVINGEN MET TUINVERLICHTINGSPLAN EN BEREGENINGSPLAN. ONDERHOUDSVRIENDELIJK TUINONTWERP MET MOOI KLEURENSPEL BOMEN EN TUINPLANTEN.

Onderhoudsvriendelijk tuinontwerp met een rijke bloei en veel kleuren

Tuinontwerp met erg gemakkelijk en weinig tuinonderhoud, maar met behoud van veel bloeikleuren.’

Dat was wat mijn nieuwe buitenlandse klanten me vroegen voor hen te verzorgen.
Ronde vormgeving mocht! Zie hier het eerste gedeelte tuinontwerp van deze schitterende tuin, dat nu klaar is. Wij presenteren het u graag.

Bomen, siergrassen en meerdere terrassen in één tuin

Een paar grote volwassen naaldbomen in de voortuin, die behouden blijven en zorg dragen voor een flinke dosis schaduw. Grote velden met siergrassen en twee mooie kleine voorjaars-bloeiende bomen maken de voortuin tot een plaatje. De achtertuin is voorzien van alle luxe.
Direct bij het zwembad dat zich indoor bevindt, maar alleen door een glazen schuifwand gescheiden wordt, kan men de gehele dag genieten van de zon op een zonnedek. Aan de andere kant van dit grote hoofdterras ligt een ruim eet terras. Hier kan een lange tafel van drie meter worden geplaatst. Zelfs bij veel gasten kan er een extra tafel aangeschoven worden zodat men met een heel groot gezelschap kan tafelen.

Drie majestueuze Moerbei dakbomen zorgen dat er ook altijd een plekje in de schaduw is. Aan alles is gedacht: ruimte voor een bbq, tuinvazen met mooie olijven, ruimte voor een sculpture. Na het grote hoger terras krijgt de tuin een meer landelijke uitstraling. Via de trede aan het einde van het grote terras komt men op een zacht glooiend gazon waar de medaillons, waarvan er al twee op het hoofd terras lagen, verder worden doorgezet. Aan de linkerkant is er een extra zitje gesitueerd in de buurt van een schitterende boom die ’s avonds uitgelicht wordt.

Wilt u ook een onderhoudsvriendelijke tuin met planten?

Heeft u zelf ook behoefte aan een onderhoudsvriendelijke tuin maar mét behoud van veel bloeikleuren? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op via onderstaand formulier!

  ‘"Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin, neem dan contact met mij op"
  Uw naam
  Uw telefoon
  Uw E-mailadres
  Uw Bericht
   
  Neem contact op

  Met een natuurrijke groet,
  Marjan de Koning
  Florera

  ©  florera.nl- alle foto’s en verdere bestanden..