Slide 1
Nieuw bloeiend gelukkig 'tuin' jaar wenst u FLORERA tuinen ea. buitenruimtes.

tuinjaar 2014-feestdagen en nieuw tuin jaar 2015

HELE WARME GEZELLIGE VREDIGE FEESTDAGEN EN EEN SPRANKELEND BLOEIEND GELUKKIG GEZOND NIEUW “TUIN” JAAR.

Wat een geweldig inspirerend jaar was 2014!
Zoveel nieuwe cliënten hebben laten blijken, vertrouwen te hebben in FLORERA en mij persoonlijk. Zoveel nieuwe mensen mocht ik blij maken met een nieuwe droomtuin die nu gereed is, of nog onderweg naar eindstadium. Met vertrouwen kijk ik vooruit naar 2015.
Daarom een welgemeend dankjewel voor wat is en wat komen zal.

Ik hoop dat u allen een geweldige fijne tijd met geliefden, familie en vrienden heeft. En ik breng een toast uit op u, uw gezin, uw gezondheid en op een jaar waarin ik u graag weer tot dienst sta met mijn inspiratie, passievolle enthousiasme en vakmanschap.

Inspiratie opdoen en wegdromen in uw nieuwe tuin….
Met de feestdagen kunt u heerlijk wegdromen en in uw droom alvast een wandeling maken in uw nieuwe tuin. Mooie warme herinneringen ophalen van belevenissen die u gelukkig maakten in uw oude tuin en ze even vastleggen, om mee te nemen naar een nieuwe tuin.
Ik heb deze gegevens en samenwerking met u nodig; om voor u die nieuwe droomtuin in passievolle bevlogenheid met perfectie tot in het detail te schilderen in een tuinontwerp en via een tuinaanleg te realiseren.
Want het is voor mij van groot belang: dat het niet mijn tuin, maar uw tuin gaat worden. Waarin u wederom vele nieuwe warme momenten zult beleven met veel geluk, voorspoed en gezelligheid….zodat u de volgende kerst- en feestdagen droomt van uitkijken naar een nieuw bloeiend ‘voor’jaar.

Ik help graag mee deze droom vorm te geven.

Vind u het lastig om een keuze te maken uit zoveel verschillende tuinstijlen, weet u niet wat bij u past en schiet u in de stress?
Neem dan eens met deze dagen een kijkje in mijn portfolio. Hier treft u een deel van alle tuinen uitgewerkt door FLORERA aan. Tuinen van allerlei formaten en tuinstijlen.
Bent u geraakt of heeft u vragen, schrijf me dan een mailtje- info@florera.nl- of geef mij een belletje- 0031(0)626364036-, dan maken we een afspraak waarin ik al uw persoonlijke wensen en verlangens rustig bij u thuis, met u doorneem. Ik kom graag naar u toe en help u verder.
Zo heeft u de luxe van gemak zonder zoeken.

FLORERA is er niet alleen voor ’n tuinontwerp, tuinaanleg en tuinadvies betreffende een totaal nieuwe tuin, maar ook voor tuinen die een nieuwe look nodig hebben of waar een gedeeltelijke renovatie wenselijk is.

I wish you all a Merry Christmas and a Happy New year. I hope you will have a wonderful time with friends and family. Don’t forget to make inspiring plans together. Also in 2015 I love to help you realize thé most beautiful garden or other outdoor room.

Marjan de Koning.