Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
TUINEN MET TUINHULP-- FLORERA TUINEN EA BUITENRUIMTES. TUINEN MET TUINHULP-- FLORERA TUINEN EA BUITENRUIMTES. TUINEN MET TUINHULP-- FLORERA TUINEN EA BUITENRUIMTES. TUINEN MET TUINHULP-- FLORERA TUINEN EA BUITENRUIMTES. TUIN, TUINADVIES TUINPROBLEMEN, FLORERA TUINEN EA BUITENRUIKTES ,A tuin en winterproblemen, iK HELP U GRAAG VERDER..met een enkel goed TUINADVIES. TUINEN MET TUINHULP-- FLORERA TUINEN EA BUITENRUIMTES.

Tuin/buitenruimtes ea tuinvragen! See art. Art of living

SEE: ART OF LIVING MAGAZINE: onderstaande tekst: TUINDOKTER.

Groene tuin/ buitenruimte informatie is zeker bestemd voor: de tuin van particulieren, maar zeker ook; bedrijven/ gemeentes en instellingen: Een heerlijke dag in September om in de TUIN of ea. BUITENRUIMTE te werken. TUINMONITOREN is altijd goed om te doen en zéker in deze tijd van het jaar! Kijk om je heen. Wat gebeurd er op dit moment in mijn TUIN/ BEDRIJFSTUIN?
Zo kom je nog een vlinder tegen, ’n rupsje en zo ineens wat anders. SCHRIKKEN ? En de vraag hebben: “IS DIT WEL DE BEDOELING voor mijn TUIN”? MEER WETEN: info@florera.nl of bel me even: 06-26364036.

Al 54 jaar ben ik met de NATUUR verbonden, altijd weer op zoek geweest naar: in de verbinding zijn met! In al deze jaren heb ik het heerlijke gekend om heel veel mensen gelukkig weten te maken met een nieuwe TUIN-GROENPLAN-BEPLANTINGSPLAN, of met een goed TUINADVIES,. Soms kwamen nieuwe tuinklanten bij me, met alleen een tuinvraag of een wens voor een DOORDACHT BEPLANTINGSPLAN! Soms komen GEMEENTES, BEDRIJVEN of instantiesnaar me toe met een TUIN-/ BUITENRUIMTEPROBLEEM.
Ik vind het fijn om ieder te helpen en tot een goed resultaat te komen.

from a clënt: in the LUXE MAGAZINE: ART OF LIVING:
” Ik houd enorm van bloemen en die moesten er wat mij betreft in grote hoeveelheden in. Mijn favoriete kleuren zijn paars rose en wit. Dat zie je hier veelvuldig terug. Met het ontwerp waren we zeer tevreden. De hagen, de paden, de vijver waren exact wat we voor ogen hadden.
Na enige tijd liepen we tegen het probleem aan dat niet alles groeide en bloeide zoals we hadden verwacht. De karakteristieke notenbomen kwijnden weg en de vaste planten stonden er ook belabberd bij.
Via Marjan de Koning van Florera uit Heeze is nu gelukkig alles weer in orde gekomen. Als een echte ‘tuindokter’ heeft zij eerst de diagnose gesteld en de problemen in kaart gebracht. Het bleek namelijk dat veel planten gewoon op de verkeerde plek stonden en te veel of te weinig zon kregen. Ook de bodem en de waterhuishouding bleken problemen te veroorzaken. Ze heeft enorm veel verstand van zaken en wist zo onze tuin weer tot bloei te brengen”.

Uiteraard weet ik zelf niet alles en ik ben dan ook erg gelukkig met het grote netwerk aan steun en expertise van TUINDESKUNIDGEN/ NATUURDESKUNDIGEN die ik in alle jaren aan mijn zijde mocht verkrijgen en met wie ik, MARJAN/ FLORERA , tesamen met hen, U GELUKKIG KUNNEN MAKEN.