Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Tuinaanleg na doordacht tuinontwerp via florera.nl tuinontwerp plattegrond moderne leeftuin met water in tuin- florera.nl tuinontwerp Noord Brabant- moderne leeftuin met water in de tuin- tuinaanleg florera.nl water in de tuin- tuinplan tuinarchitect eindhoven herenboerderij tuinaanleg na tuinplan- florera.nl landelijke tuin regio Eindhoven ontwerpen- florera.nl boerderijtuin tuinontwerp en tuinaanleg florera.nl tuinontwerp plattegrond- tuinaanleg voortuin landelijke tuin Oost Brabant- florera.nl start tuininrichting na tuinplan tuinarchitect eindhoven luxe stadstuin ontwerpen- tuinontwerp Eindhoven- florera.nl terras tuinaanleg luxe stadstuin- florera.nl

Tuinaanleg en tuinen in uitvoering

Mooie tuinen maken is mijn passie! Concepten die aanslaan en tuinklanten die gezamenlijk met mij de tuinaanleg willen realiseren blijft altijd weer een fantastisch mooie ervaring. Ook al help ik nu ruim 23 jaar mensen aan hun droomtuin.

Zomer en najaar 2018 waren druk met het ontwikkelen van tuinontwerpen. Vele tuinplannen zijn gemaakt!
Van Zuid Limburg naar Rotterdam en Hoeven in Oost Brabant. Maar ook een tuin in Amerongen; de prachtige stad in de provincie Utrecht dichtbij het kasteel.
Omdat ik zelf met Florera in Heeze zit zijn er uiteraard ook diverse tuinen ontworpen in de regio Eindhoven.

Na de doordachte tuinplannen samen met mijn klanten tot in detail uitgewerkt te hebben, vind ik het geweldig dat er nu ook weer in het voorjaar bij diverse klanten een tuinaanleg plaats vindt.

Soms is een tuin vele jaren in ontwikkeling, als de aanleg van het tuinplan in delen wordt gerealiseerd.
Maar er zijn ook tuinen die in één keer volledig uitgevoerd worden.
Weten wat er allemaal dient te gebeuren en welke doorlooptijd iets nodig heeft is belangrijk.
Daarom praat ik al over de tuinaanleg met mijn klanten tijdens de realisatie van het nieuwe ontwerp.

Ik vraag dan hoe ik hen kan helpen en geef uitleg wat de mogelijkheden zijn. Sommige klanten help ik volledig van begin tot het einde om hun droomtuin te ontwikkelen, anderen leggen de tuin gezamenlijk met mij aan.

Maar alles omtrent uw eigen unieke droomtuin begint uiteraard met een eerste telefoontje of mailtje. Mail of bel mij: info@florera.nl/ 06 26364036 of neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier!

  ‘"Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin, neem dan contact met mij op"
  Naam
  Telefoon
  E-mailadres
  Bericht
  Upload je foto's of bestanden via mijn WeTransfer pagina

   

  Op dit moment druppelen de eerste foto’s van de tuinaanleg trajecten binnen. Regelmatig ben ik zelf op de trajecten om mijn hulp in belijningen en details aan te reiken. Dan maak ik direct ook zelf wat foto’s om meer mensen inzichtelijk te kunnen maken wat er zoal komt kijken tijdens een tuinaanleg.

  Hieronder treft u een paar plattegronden aan met daarbij de eerste foto’s. Ik update hier op mijn Florera blog regelmatig, zodat u ook mee kunt genieten van die nieuwe stukjes natuur die deze zomer gaan ontstaan.

  tuinontwerp en aanleg landelijke boerderijtuin- florera.nl
  moderne tuin met vijvers- tuinaanleg florera tuinontwerp eindhoven
  tuinaanleg na tuinontwerp water in de tuin- tuinarchitect eindhoven
  moderne tuin met veel natuur en water in tuin
  Neem contact op