Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
BLOEM VAN KLEINE GEMAKKELIJKE BOOM DAKBOOM VOOR MODERNE TUIN. BOOM KADO TIJDENS TUINAANLEG VIA FLORERA BLOEI VAN KLEINE DECORATIEVE BOOM. BOOM VOOR KLEINE TUIN. DECORATIEVE LANGZAAM GROEIENDE BOOM BOOM MET SCHITTERENDE HERFSTVERKLEURING SMALLE ZUIL BOOM VOOR IEDERE TUIN. BOOM VOOR KLEINE TUIN OF VOORTUIN. DECORATIEVE BOOM VOOR TUIN VOOR KLEINE TUIN OF LANDSCHAPPELIJKE TUIN EEN WINTERBLOEIENDE BOOM BOOM VOOR KLEINE TUIN OF IN TUIN VOOR PRIVACY BOOM MET SCHITTERENDE HERFSTVERKLEURING

Tuinaanleg, renovatie en onderhoud tijdelijk naar 6% btw

TIJDELIJKE BTW VERLAGING VOOR TUINEN: TUINAANLEG, TUINRENOVATIE EN TUINONDERHOUD EN VAN FLORERA EEN EXTRA KADO: 1 BOOM GRATIS! Hieronder de voorwaarden.

Staatssecretaris Frans Weekers van Financiën verlaagt per 1 MAART 2013 tot 1 MAART 2014 tijdelijk het btw-tarief VAN 21% NAAR 6%.

DAT IS GOED NIEUWS.
KADO VAN FLORERA ALS SCHEPJE ERBOVENOP GEEFT FLORERA TIJDENS HET GEHELE JAAR AAN ALLE NIEUWE OPDRACHTGEVERS DIE EEN TUINAANLEG LATEN VERZORGEN NOG EENS 1 BOOM/ LEIBOOM OF DAKBOOM CADEAU. BIJV.:

De BTW verlaging geldt voor renovatie en herstel van woningen ouder dan twee jaar. Ook het aanleggen en onderhouden van tuinen valt nu onder de verlaging. het tarief gaat van 21% naar 6 %! Het verlaagde tarief is uitsluitend van toepassing op de arbeidskosten en niet op de gebruikte materialen.
Het kado van FLORERA is geldig bij een volledige tuinaanleg en is geldig tot maat boom 18-22.