Slide 1

Tuin onder constructie in Blaricum

Echt geweldig!! De tuinaanleg is van start gegaan van een nieuwe tuin van mijn hand.
In de oude achtertuin was nauwelijks beleving. Én een tuin is voor mij één en al beleving!!

De oude situatie

Vanuit de masterbedroom keek men uit op een saai gazon. Er was een terras links achterin onder een grote monumentale boom van de buren, waar men nooit ging zitten. Omdat er altijd veel rommel uit de boom op het terras viel. En er was een piepklein vijvertje aanwezig… Eigenlijk maakte men nauwelijks gebruik van de achtertuin. Jammer!!

Wensen en tuinontwerp

Na een goed gesprek met mijn nieuwe opdrachtgevers kwamen er nog een paar wensen boven tafel. Al deze wensen vertaalde ik in de nieuwe tuinontwerpplattegrond met bijbehorende visie en onderbouwing.

tuinontwerp luxe tuin met grote waterstroom in Blaricum-florera.nl

Klik op de afbeelding om het ontwerp in volledige grootte te bekijken.

Nadat deze plattegrond zeer goed was ontvangen zijn alle achterliggende detailplannen uitgewerkt.

De kleine vijver is verdwenen en in plaats daarvan zorgt een grote waterstroom door heel de tuin voor verbindingen en beleving. Nu kan men vanuit de masterbedroom 4 seizoenen genieten van de nieuwe tuin met veel groen en bloem. Maar uiteraard niet alleen vanuit deze ruimte!

Op een groot terras kan men aan het water genieten van een mooi kunstwerk dat tussen veldbloem is opgenomen. Ook de schommelbank en het eetterras bieden dagelijks een ware beleving.

Zo hoort een tuin voor mij te zijn!
Bloem, groen, genieten alom..
De tuin als een ware unieke beleving.

Wil je ook een prachtige tuin van Florera?

Ben je geïnspireerd door deze tuin en wil je ook jouw droomtuin realiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met mij via onderstaand formulier.

  ‘"Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin, neem dan contact met mij op"
  Naam
  Telefoon
  E-mailadres
  Bericht
  Upload je foto's of bestanden via mijn WeTransfer pagina

   
  Neem contact op