Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
Slide 20
Slide 21
Slide 22
Slide 23
Slide 24
Slide 25
Slide 26
Slide 27
Slide 28
Slide 29
Slide 30
Slide 31
Slide 32
Slide 33
Slide 34
Slide 35
Slide 36
Slide 37
Slide 38
Slide 39
Slide 40
Slide 41
Slide 42
Slide 43
Slide 44
Slide 45
Slide 46
Slide 47
Slide 48
Slide 49
Genieten van zwembad , terras en nieuwe tuin in Zuid Franrkijk, na gedeeltelijke tuinaanleg-florera.nl Zwembad met terras en dakbomen als onderdeel in tuinontwerp tuin in Frankrijk-florera.nl Tuin voor Nederlanders in Zuid Frankrijk-tuinontwerp met beplantinsplan-FLORERA.NL Oude bomen-tuinadvies Frankrijk florera.nl tuin frankrijk-Nederlanders in Frankrijk-tuinontwerp met beplantinsplan en verlichtingsadvies florera.nl Tuin in avonduren met verlichtingen van JPW-tuin in Frankrijk-florera.nl Tuin in avonduren bij zwembad en tuinverlichting met JPW-florera.nl Languedoc FRankrijk-Tuinaanleg tuin Nederlanders in Frankrijk-florera.nl Frankrijk en tuin voor Nederlanders-tuinaanleg eerste deel- florera.nl WONDERFUL ADMOSPERE IN PART OF GARDEN. BUILDING THE SWIMMINGPOOL BY THE CONSTRUCTOR. Nederlanders in Frankrijk-tuinontwerp florera.nl beplantingsplan naast legenda voor tuin in de VAR Frankrijk-tNederlanders in Frankrijk-florera.nl Nederlanders in Frankrijk-tuin in Zuid Frankrijk-Tuinontwerp FLORERA tuinen ea. buitenruimtes tuin Frankrijk-jarden en France-Garden in France-florera.nl GEBRUIKT IN SPANJE EN ZUID FRANKRIJK. GARDENADVICE AND GARDENDESIGN FROM FLORERA WITH DETAILS IN THE SOUTH OF EUROPE. tuinaanleg na tuinplan tuin Frankrijk- tuin in Spanje. Florera aanwezig op tuinproject. NIEUWE POORT ALS TUINADVIES VAN FLORERA VOOR OPDRACHTGEVER IN ZUID EUROPA. DEEP RED VELVET FLOWERS OF CAMPSIS RADICANS OP NIEUWE MUUR. Tuin in Zuid Frankrijk met Magnolia boom-tuinontwerp tuin Frankirjk-florera.nl GOOD CLIMBER WITH A WONDERFUL SMELL AND VERY LONG FLOWERING. Nederlenders met tuin in Zuid Frankrijk-tuinontwerp tuin Frankrijk-florera.nl tuin- boom over de grens via floreraheeze. GARDENDESIGN WITH ROUND SHAPES AND SPECIAL GARDENPLANTS IN GARDENREALISATION FROM FLORERA. MOEILIJK OM BIJ HET HUIS TE KOMEN, FLORERA BIEDT OPLOSSINGEN VIA EEN GOED TUINONTWERP EN TUINADVIES. TREE WITH LOVELY TASTY FRUITS. VAN HOOG NAAR LAAG IN ZUID FRANKRIJK. VOORONTWERP, PRAATPLAN HEDGES IN THE SOUTH OF FRANCE. Tuin in Frankrijk-tuinontwerp tuinadvies florera.nl-Marjan de Koning. Bougainville in het zuiden-tuin in Frankrijk-florera.nl NIEUW TUINONTWERP MET TUINBEPLANTINGSPLAN

Tuin in Frankrijk of Spanje – Mediterrane tuin – Florera in het buitenland

Florera tuinen ea. buitenruimtes met tuinontwerp en tuinadvies over de grenzen voor een tuin in (Zuid) Frankrijk of een tuin in Spanje.
Door mijn expertise in tuin – en landschappelijke beplantingen, met daarbij kennis van de bodem word ik regelmatig door Nederlanders die een huis met tuin in Frankrijk hebben, benaderd om hen te helpen met een doordacht tuinadvies of tuinontwerp. Maar regelmatig ook met het totale tuinconcept te ontwikkelen en/of zelfs volledig uit te voeren. (zie ook mijn bericht van maart 2014: tuin in de Gard -Nîmes en tuin in de Var- Grimaud).

Tuin in Frankrijk-tuinontwerp tuinadvies florera.nl-Marjan de Koning.

Tuin in Frankrijk-tuinontwerp tuinadvies florera.nl-Marjan de Koning.

Na het realiseren van een tuinplan/ tuinontwerp, gaan de meesten mensen toch wel hun eigen weg. Echter, blijkt uit hun verhalen en vragen tijdens dit traject dat dit niet altijd even gemakkelijk verloopt in het zuiden. Vaak komen mensen dan ook bij me terug voor extra advies en hulp tijdens de tuinaanleg. De planten die wij mooi vinden zijn vaak slecht te vinden in Zuid Frankrijk, hangt er regelmatig een duurder prijskaartje aan dan in Nederland en is de kwaliteit vaak niet van al te beste kwaliteit. Ook komt het regelmatig voor dat bedrijven niet op komen dagen, half werk en of slechte kwaliteit leveren. In ieder geval niet de kwaliteit die wij gewend zijn.

Nederland staat nu eenmaal aan de top in de wereld wat betreft tuinen, kwekerijen, bloemen en is een handelsland.
Onze Nederlandse kwekerijen leveren bomen, struiken, vaste planten, bollen en nog veel meer dagelijks over de hele wereld. Maar ook vele andere tuin en buitenruimte toeleveranciers.
Onze Nederlandse kwaliteit en service is van een bijzonder hoog niveau en zijn wij in Nederland zelf hierdoor behoorlijk verwend.

Door de 19 jaren heen dat ik nu tuinen ontwerp en realiseer heb ik een bijzonder groot kwalitatief hoog netwerk aan toeleveranciers in Nederland, Frankrijk en België ontwikkeld.
Door het inschakelen van toeleveranciers in dit netwerk en verdere tuinadvies en of tuindiensten kan ik je bijstaan, de tuin in Frankrijk of Spanje te optimaliseren en of zelfs helemaal aan te leggen.

Maar ook samen met je eigen toeleveranciers kan ik je helpen om van jou tuin in Zuid Frankrijk een onderhoudsvriendelijke droomtuin te maken.

Weet je dat ik je echt kan helpen met bomen, gras ea. tuinplanten direct te leveren vanuit Nederlandse mooiste en beste kwekerijen direct in je tuin in Frankrijk of tuin in Spanje? Ik verzorg met de betreffende toeleveranciers van Florera voor een goed transport. Ook vele m2 meters graszoden zijn al in diverse tuinen in Zuid Frankrijk geleverd??? Neem direct contact op met mij: mail mij of bel: 0031 (0)626364036.

tuin- boom over de grens via floreraheeze.

Boom graszoden of tuinplanten tuin in Frankrijk geleverd vanuit nederland-FLORERA tuinen ea. buitenruimtes.

Ik (Marjan de Koning)/ Florera tuinen ea. buitenruimtes gezamenlijk met mijn toeleveranciers helpen u graag aan een onderhoudsvriendelijke droomtuin in Zuid Frankrijk.

tuinaanleg na tuinplan tuin Frankrijk- tuin in Spanje. Florera aanwezig op tuinproject.

tuinaanleg na tuinplan tuin Frankrijk- tuin in Spanje. Florera aanwezig op tuinproject.

Met een natuurrijke groet,
Marjan de Koning
Florera

 

©  florera.nl- alle foto’s en verdere bestanden..