Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
Slide 20
Slide 21
Slide 22
Slide 23
Slide 24
Slide 25
Slide 26
Slide 27
Slide 28
Slide 29
Slide 30
Slide 31
Slide 32
Slide 33
boom met mooie bloei voor kleine tuin na doordacht tuinadvies. hortensia hoogstam boom via tuinontwerp eindhoven. laan met bomen tuinontwerpbureau en inspiratie opdoen voor klanten. tuinontwerpbureau en inspiratie opdoen voor klanten. tuinontwerpbureau en inspiratie opdoen voor klanten op boomkwekerij volwassen dakboom voor uw tuin via tuinontwerpbureau noord-brabant. volwassen dakboom voor uw tuin met tuinontwerpbureau noord-brabant uitzoeken op kwekerij. kleine boom met doorzichtige kroon voor tuin daktuin bedrijfstuin. Bomen voor moderne tuin kleine tuin bedrijfstuin daktuin patio en terras. bloemenvelden en bomen moderne tuin, tuinontwerpbureau eindhoven heeze waalre bijzondere dakbomen voor uw tuin met tuinontwerpbureau noord-brabant uitzoeken op kwekerij. tuinontwerpbureau met klanten bezoek boomkwekerij met daktuin. bijzondere dakbomen tuin, bedrijfstuin, daktuin, terras, parktuin met schitterende herfstkleur. unieke boom met tuinontwerpbureau uitzoeken voor uw tuin. BOOM VOOR KLEINE TUIN IN TUINPLAN, BLOKBOOM MET SCHITTERENDE HERFSTKLEUR BOOM OP KWEKERIJ VOOR TUIN, PARKTUIN, BEDRIJFSTUIN, CORYLUS COLURNA TAXUS BOMEN ENTREÉ LANDSCHAPPELIJKE TUIN NOORD-BRABANT EERSEL VELDHOVEN. jpg bijzondere boom exclusief uitzoeken met ontwerpbureau op kwekerij. SMALLE BOOM IN TUINADVIES GROENPLAN EN TUINONTWERP VOOR TUIN BEDRIJFSTUIN OP KWEKERIJ tuinplan realisatie van tuinontwerpbureau , aanplanten bomen met draadkluit. landschappelijke tuin, tuinontwerpbureau noord-brabant. tuin eindhoven met bijzondere bomen, uniek realisaeerd door tuinontwerpbureau. jonge gezonde bomen voor tuin terras bedrijfstuin dakterras via tuinontwerpbureau. bomen voor tuin terras bedrijfstuin parktuin of landschappelijke tuin via tuinontwerpbureau. zomerse groet tuin van tuinontwerpbureau noord-brabant eindhoven heeze TUINONTWERPBUREAU EINDHOVEN HEEZE WAALRE NUENEN KLEINE BOOM IN TUINADVIES VIA FLORERA DIRECT VAN KWEKERIJ. TUINONTWERPBURO NOORD-BRABANT EINDHOVEN BLADEL EERSEL. LANGZAAM GROEIENDE EXCLUSIEVE BOOM TUIN PARKTUIN LANDSCHAPPELIJKE TUIN KLEINE MODERNE TUIN. MEDITERRANE BOOM MET GROOT BLAD ALS DAKBOOM IN KLEINE TUIN VIA TUINONTWERPBUREAU DAKBOOM MET SPECTACULAIRE HERFSTKLEUR VIA TUINONTWERPBUREAU IN TUIN SON EINDEHOVEN VELDHOVEN. ZOMERSE COMBINATIE TUINPLANTEN TERRAS VIA TUINONTWERPBUREAU WAALRE EINDHOVEN HEEZE. DAKBOOM VIA TUINONTWERPBUREAU, INSPIRATIE OPDOEN VOOR TUINONTWERP EN BEPLANTINGSPLAN.

Tuinontwerp in lente

Elk jaar verbaas ik me weer over het tijdstip in het voorjaar dat heel Nederland snel snel een tuinontwerp, een tuinplan, beplantingsplan of een tuinadvies wil realiseren om de tuin, bedrijfstuin, parktuin, of landschappelijke tuin aan te passen of geheel te vernieuwen, nog net voordat het blad aan de bomen komt.

Wat is dan wel de beste tijd voor een tuinontwerp?

Echter; ook in andere maanden van het jaar, zoals de zomer geeft de zon haar warmte en energie niet alleen aan ons mensen om bij te tanken, maar zeker ook aan de natuur. Deze krachten en warmte dringen diep in de grond en blijven daar nog een lange periode zitten. Ook als tijdens het 2de deel van het najaar de bomen ea. planten, die we zo graag gebruiken in onze tuin, daktuin, bedrijfstuin of parktuin, hun blad verliezen en in ruste gaan is de bodem nog op temperatuur..
Hierdoor is het juist dé beste tijd van het jaar om planten uit de volle grond te verplaatsen in de tuin zelf, of van kwekerij naar nieuwe tuin of andere buitenruimte.

De wortels kunnen zich nog afgrendelen en de boom of struik kan zich nog richten op wortelgroei. En al helemaal als de grond op de juiste wijze is voorbereid. Dit kan het beste in de maanden hiervoor gebeuren, dus augustus, september en oktober.

Dat betekent sterkere bomen en planten, die gemakkelijker de strenge winters aan kunnen, of lange droogte weken tijdens hete zomermaanden. Een win-win situatie niet alleen voor u, maar zeker ook voor iedereen die van uw tuin, parktuin of daktuin komt genieten tijdens een gezellig moment van samenkomen, zeker ook voor iedereen die dagelijks even kan ontstressen in de mooie bedrijfstuin. En wat te denken van uw portemonnee?

Aan een tuinaanleg ligt een juiste voorbereiding, via een doordacht tuinontwerp/ tuinplan, groenadvies, beplantingsplan. Om het tuinplan goed uit te werken hebben we even de tijd nodig. Dus is het raadzaam om al tijdens de late lentemaanden of zomer, eraan te gaan beginnen. Exclusief voor u, heb ik de tuindienst ingebouwd om tijdens de zomermaanden met u persoonlijk uw eigen boom of bomen voor uw droomtuin op een kwalitaitef goede boomkwekwerij te gaan uitzoeken. Ik heb al ruim 15 jaar contact met veel goede boomkwekerijen en ben gespecialiseerd in beplantingen.

Ik help u graag met een goed tuinadvies, een doordacht tuinontwerp, en of een weergaloos beplantingsplan  De juiste boom op de juiste plaats met de beste voorbereiding…en zo hoeft u alleen nog maar te genieten.

Neem gerust contact met me op en we maken een vrijblijvende afspraak.

Ook in deze maand bezocht ik, Marjan de Koning,  weer een paar gespecialiseerde boomkwekerijen, zie hieronder mijn mooie foto’s.