Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Licht in tuin en bos, belangrijk voor beleving maar ook bescherming en routing.

Subtiel licht, niet alleen in de privé tuin of bedrijfstuin een heerlijke beleving, maar ook in onze verdere natuur, zoals het bos.

Florera als gast aanwezig op 1ste glow in the forest.

TUINEN OF ANDERE BUITENRUIMTES:  LICHT GEEFT ONS ALTIJD, WAAR DAN OOK, EEN HEERLIJKE BELEVING, indien het maar doordacht gebruikt wordt.

Dat bleek gisteravond maar weer eens, tijdens het 1ste GLOW IN THE FOREST event in het Leenderbos waar ik te gast was. Hier ervaarde ik wederom met eigen ogen dat doordacht LICHT een heerlijke beleving kan zijn. Niet alleen in eigen privé tuin of  bedrijfstuin, maar zeker ook in het bos.

Moet klein blijven
“Het begon als een droom” vertelde Marnix Maris van Staatsbosbeheer. Het plan past bij de slimste regio, met het slimste bos.

Het mooie event was uitgewerkt door lichtkunstenares Ellen de Vries uit EINDHOVEN.  Zoals altijd is het belangrijk om als ontwerper, of je nu tuin ontwerper of lichtkunstenares bent, rekening dient te houden met de functie en de ruimte waar het LICHT toegepast gaat worden. Dit is haar goed gelukt. Het was niet alleen een heerlijke beleving, maar ook waren er licht objecten aanwezig  om iedereen routing te geven langs de schaapskooi over een bospaadje met diverse hoogteverschillen en kuilen naar verder gelegen gedeelte, waar we allen safe aankwamen konden genieten van een heerlijk glaasje gluhwein of warme chocolademelk.

Zo werd me wederom en nog meer duidelijk hoe belangrijk LICHT is!  Niet alleen om te dienen als beleving, maar ook voor onze bescherming en routing. Voor doordacht licht in privé of bedrijfstuin help ik u graag verder. U kunt mij bereiken via: info@florera.nl of 0031 (0)626364036.

Geniet van de paar foto’s die ik maakte.

Met natuurrijke groet,

Marjan.