Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Pinus struiken en boom met ornamentale siergrassen in mooie setting-florera.nl De schitterende kleur van het bolgewas Tulbaghia voor donker groene Pinus cultivars komt super tot uiting. Ons Nederlandse exclusieve magazine De Tuin in vier seizoenen was aanwezig op Floraliën 2014 Holland-florera.nl Het schitterende blad van Tilia henryana ook in uw tuin via aan tuinontwerp van florera.nl De berk is de boom voor vernieuwing, reiniging en is de boom van de meimaand-nursery Den Mulder on Floraliën 2014-florera.nl tuinadvies. Floraliën 2014 Nederland biedt nieuwe kleuren van Rhododendrons voor de tuin en tuinadvies-florera.nl Schitterende bladeren van een mooie eik als blikvanger in de tuin via tuinontwerp Florera tuinen ea. buitenruimtes. Nederlandse fruitbomen voor de tuin met Rhododendrons op Floraliën-tuinontwerp Florera tuinen ea. buitenruimtes Schitterende meerstam boom als blikvanger voor de tuin met Parrotia persica in tuinontwerp Florera tuinen ea. buitenruimtes. Ronde vormgeving met het rode blad van Fagus in een schitterende setting voor de tuin op Floraliën Nederland 2014. Prachtige Magnolia ook geschikt voor de tuin en landschappelijke tuin- gezien met corten stalen bak in setting op Floraliën Holland 2014-Florera tuinen ea. buitenruimtes. Hydrangea paniculata 'Limelight' voor de tuin-landschappelijke tuin en parktuin in feeërieke setting op Floraliën 2014- Florera tuinontwerp. Mooie combinatie van Hedera kant en klare haag voor de tuin en op te nemen in tuinplan-Floraliën-florera.nl Prachtige meerstam Rhododendron struik-boom voor tuin gezien op Floraliën 2014-florera.nl

Stunning settings for gardens on Floraliën Holland 2014.

Vandaag was het de laatste dag van de grote show Floraliën Holland 2014 in Den Bosch. Op het nippertje ben ik er vanmiddag naartoe gereden om een aantal bevriende kwekerijen de hand te schudden.

Ik werk graag in mijn tuinen met meerstam bomen, omdat ze een natuurlijke uitstraling hebben. Ook houd ik ervan om bloem (voor bij en vaas genot), en siergrassen te verwerken in mijn beplantingsplan voor de tuinen. Uiteraard houd ik altijd rekening met de wensen van mijn tuin opdrachtgevers ten aanzien van het tuinonderhoud.

Hier een paar foto’s van tuin arrangementen, bomen ea. specialiteiten die ik mooi vind en die me opvielen. Zo was er uiteraard ons beroemde Nederlandse tijdschrift De Tuin in vier seizoenen, alsook een paar Nederlandse kwekerijen war ik graag mee werk en die mij altijd helepen om tuinaanleg -tuinrealisaties perfect te laten verlopen.

Today it was the last day of the big show Floraliën Holland. As a garden designer i am looking with other eyes..:) The light wasn’t well for a photo’s with a gsm. But still some things were very exclusieve…Here my impression.

I love to work with trees which have more thrunks..they are so natural.
Here some photo’s of garden settings, trees and other specialties; like our Dutch magazine De Tuin in vier seizoenen (The Garden in 4 seasons) which were of course also present. Besides the Famous Dutch magazine, there were some favorite nurseries from me, which are always helping me to get the gardenrealisation of many things in my projects done.