Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Al vroeg genieten van de tuin in het voorjaar via FLORERA SAMEN na GRATIS TUINADVIES bepalen we kleur, maatvoering en vorm terras overkapping. FLORERA levert rechtstreeks voor tuin. OVERDEKT TERRASNODIG? FLORERA HELPT U ERBIJ. TUINONTWERP met GRATIS TUINADVIES verzorgt FLORERA ook de realisaties voor u. Bij een strak modern woonhuis een strakke moderne tuin met overkapping terras. TERRASOVERKAPPING TUINTERRAS, TUINADVIES TUINONTWERP TERRASOVERKAPPING OP MAAT BIJ UW TUIN TUINPLAN TUINONTWERP terrasoverkapping in samenwerking op maat, tuinplan tuinontwerp TUINONTWERP MET TERRASOVERKAPPING NAAR UW WENS. TERRAS OVERKAPPING IN ELKE VORM, MAATVOERING EN KLEURSTELLING VIA FLORERA FLORERA TUINONTWERP STRAKKE MODERNE TUIN TERRAS OVERKAPPING. STRAKKE MODERNE TUIN KRIJGT IN TUINONTWERP EEN STRAKKE MODERNE TERRAS OVERKAPPING. FLORERA SPECIALIST IN LANDELIJKE EN STRAKKE TUINEN. FLORERA ONTWERPT STRAKKE MODERNE TUINEN EN LANDSCHAPPELIJKE EXACT OP MAAT.

Strakke moderne tuinoverkappingen voor het terras

Moderne en strakke tuinen krijgen van ons via het tuinontwerp een strakke overkapping voor het terras. Naar elke wenselijke maatvoering, kleur en vorm aangepast.

Tuinoverkapping naar aanleiding van tuinadvies

Bij een tuinontwerp van Florera zit voor u altijd een tuinadvies inbegrepen. In dit tuinadvies staan materialen en kleurstellingen beschreven. Zo reiken we onze opdrachtgevers ook de mogelijkheden voor een overkapt terras aan en bepalen we samen de kleur, maatvoering en vorm. Bijvoorbeeld van een overkapping met zeildoek. Er zijn echter ook vele andere mogelijkheden, zoals een vaste terrasoverkapping.
Tijdens de tuinaanleg leveren we de overkappingen rechtstreeks aan. Dit bespaart kosten en tijd van onze opdrachtgevers. Zie hier een paar mogelijkheden.

Een landelijke tuin krijgt van ons uiteraard een ander tuinconcept aangereikt dan een strakkie tuin.
Zo scheppen we samen uit uw wensen en onze inspiratie een ruimte van sfeer, schoonheid en gebruiksplezier via een tuinmaatplan.

Wilt u een advies op maat voor een tuinoverkapping? Neem dan gerust contact met mij op.