Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Al vroeg genieten van de tuin in het voorjaar via FLORERA SAMEN na GRATIS TUINADVIES bepalen we kleur, maatvoering en vorm terras overkapping. FLORERA levert rechtstreeks voor tuin. OVERDEKT TERRASNODIG? FLORERA HELPT U ERBIJ. TUINONTWERP met GRATIS TUINADVIES verzorgt FLORERA ook de realisaties voor u. Bij een strak modern woonhuis een strakke moderne tuin met overkapping terras. TERRASOVERKAPPING TUINTERRAS, TUINADVIES TUINONTWERP TERRASOVERKAPPING OP MAAT BIJ UW TUIN TUINPLAN TUINONTWERP terrasoverkapping in samenwerking op maat, tuinplan tuinontwerp TUINONTWERP MET TERRASOVERKAPPING NAAR UW WENS. TERRAS OVERKAPPING IN ELKE VORM, MAATVOERING EN KLEURSTELLING VIA FLORERA FLORERA TUINONTWERP STRAKKE MODERNE TUIN TERRAS OVERKAPPING. STRAKKE MODERNE TUIN KRIJGT IN TUINONTWERP EEN STRAKKE MODERNE TERRAS OVERKAPPING. FLORERA SPECIALIST IN LANDELIJKE EN STRAKKE TUINEN. FLORERA ONTWERPT STRAKKE MODERNE TUINEN EN LANDSCHAPPELIJKE EXACT OP MAAT.

Strakke moderne tuinoverkappingen voor het terras

Vaak verlang ik naar die heerlijk warme zomerdagen. Op deze dagen zit ik het liefst de hele avond in de tuin. Met een overkapping kun je ook eerder in het jaar lang genieten van je tuin. Door de overkapping blijft het langer warm op jouw terras waardoor je ook buiten kunt blijven zitten op de dagen dat het ’s avonds sneller afkoelt.

Een ander voordeel van een overkapping is dat je tijdens warme dagen kunt genieten van de schaduw op het terras. Of wanneer er een zomerse regenbui valt kun je toch buiten blijven zitten en genieten van het uitzicht in je tuin.

Tuinoverkapping naar aanleiding van tuinadvies

Moderne en strakke tuinen krijgen van ons via het tuinontwerp een strakke overkapping voor het terras. Naar elke wenselijke maatvoering, kleur en vorm aangepast. Bij een tuinontwerp van Florera zit voor jou altijd een tuinadvies inbegrepen. In dit tuinadvies staan materialen en kleurstellingen beschreven. Zo reiken we onze opdrachtgevers ook de mogelijkheden voor een overkapt terras aan en bepalen we samen de kleur, maatvoering en vorm. Bijvoorbeeld van een overkapping met zeildoek. Er zijn echter ook vele andere mogelijkheden, zoals een vaste terrasoverkapping.
Tijdens de tuinaanleg leveren we de overkappingen rechtstreeks aan. Dit bespaart kosten en tijd van onze opdrachtgevers. Zie hier een paar mogelijkheden.

Een landelijke tuin krijgt van ons uiteraard een ander tuinconcept aangereikt dan een strakke tuin.
Zo scheppen we samen uit jouw wensen en onze inspiratie een ruimte van sfeer, schoonheid en gebruiksplezier via een tuin maatplan.

Wil je een advies op maat voor een tuinoverkapping? Neem dan gerust contact met mij op via onderstaand formulier.

  ‘"Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin, neem dan contact met mij op"
  Uw naam
  Uw telefoon
  Uw E-mailadres
  Uw Bericht
   
  Neem contact op