Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Direct leverbaar via tuininrichtingsbureau Florera tuinmeubelen met heerlijke zit engezellige uitstraling. Sfeervolle setting tuinmeubelen bij zwembad. sfeervolle ligbedden voor langs zwembad in tuin of op zonterras. Mediterrane setting in tuin met Paola Lenti tuinmeubelen- outdoor furniture in garden. Mooi kleurenspel in tuinmeubelen in unieke droomtuin. dichtbij de boom een tuinterras met stijlvolle tuinmeubelen. tuinterras, terras bij zwembad met unieke tuinzit. ligbed voor langs het zwembad, water of op zonterras, tussen de lavendel in uw Méditerrane tuin. droomtuin met nieuwste kleuren tuinstijl 2015 na tuinadvies en tuinontwerp Florera. Mooie tuinmeubelen worden verwerkt in tuinadvies van FLORERA tuinen ea. buitenruimtes. Kleine zit in tuin onder boom met sfeervolle tuinmeubelen. Detail van schitterende afwerking exclusieve tuinmeubelen Paola Lenti. stijlvolle tuinmeubelen uniek in uw eigen droomtuin

Advies sfeervolle tuinmeubelen in tuinontwerp -tuinplan-rechtstreeks leverbaar bij u in de tuin

Voor een opdrachtgever in Noord Brabant ontwierp ik een kleurrijke gezellige natuurrijke familietuin. Hierbij gaf ik mijn klanten ook een advies voor een nieuwe tuinset. Wat vindt u van deze gezellige zit?

Ik houd van een warme sfeer in de tuin, gezelligheid, bijzondere tuindetails, sfeervol licht en kleur op de juiste plaats. Daarbij lange zichtlijnen in tuinarchitectuur waarbij het oog uiteindelijk rust op een mooi ensemble of ander element. Dit alles kan verwerkt worden in een moderne strakke tuin. Maar ook in een romantische “Engelse” of Méditerrane tuin zijn verweven.
Planten en materialen spelen in de tuinsfeer natuurlijk een grote rol, maar laten we tuinmeubelen zeker niet vergeten.

Uit alle jaren dat ik inmiddels tuinen ontwerp en realiseer is gebleken dat iedereen anders in de tuin leeft. Je kunt na tafelen blijven zitten aan die gezellige Italiaanse familietafel en stoelen nodig hebben waar je uren op kunt vertoeven. Een ander wil graag verhuizen naar een ander terras of gezelllige zit in de tuin.
Qua kleur kan men kiezen dat tuinmeubelen opgenomen worden in de gehele tuinsfeer of ze kunnen juist opvallen.
Vorm, kleur en materialen zijn dus super belangrijk.
En hoe maakt u nu de juiste keuze??

Ruim 10 jaar geleden kwam ik op een tuinbeurs met merk Paola Lenti tegen. We zaten midden in de minimalischtische periode van tuinsfeer. Alles moest strak en recht zijn. En absoluut zonder kleur.
Maar ik was op slag verliefd!

Want deze collectie is in alle kleuren leverbaar en enorm uitgebreid. Comfortabele sfeervolle zitmeubelen, eenvoudige zonnebedden, kleine poeven, kuipstoeltjes, tuin en (dak)terras kleden in allerlei kleuren en diktes van materialen. Rond, vierkant langwerpig……
De meubelen kunnen zowel in huis, als buiten in de tuin, balkon of andere buitenruimte worden geplaatst. In de tuin kunnen ze het gehele jaar rond buiten blijven staan, want ze zijn, ook in Nederland weersbestendig.
Er zijn neutrale kleuren, standaardkleuren, maar je kunt de kleuren ook mixen, zoals op onderstaande foto’s te zien is.
U kunt zelfs uw eigen kleuren samenstellen, passend bij uw eigen unieke tuin.

Ligt u wakker van welke tuinmeubelen en kleuren bij u in de tuin passen? Ik geef u graag een advies. Het is een onderdeel van mijn tuinadvies en in mijn tuinontwerpen neem ik tuinmeubelen in op, indien u het mij even aangeeft.
De nieuwe kleuren voor de tuin 2015 zijn alweer binnen bij de importeur en de volledige kleurencollectie en stalen toon ik u graag.
Ik werk er graag mee en heb ze in huis.

Deze tuinmeubelen zijn direct leverbaar via Florera.nl. Ik ben te bereiken via: mail ons Of bel: 0031 (0)626364036.

EN ZO KRIJGT U ZORGELOOS DIE MOOIE “FLORERA” DROOMTUIN WAAR U VAN DROOMT.

Ps..Niet alleen deze tuinmeubelen die het gehele jaar rond buiten kunnen blijven staan, maar zo lever ik ook bomen, graszodes, tuinlampen, schaduwdoeken, lichtgewicht tuinvazen, bijzondere verhardingen ea. tuinproducten rechtstreeks bij u op het tuinwerk in Nederland, of België, Frankrijk en Spanje. Heeft u een tuin in een ander land? U mag het me altijd vragen.

Maar ik ben er natuurlijk niet alleen voor tuinmeubelen. Heeft u problemen met uw tuin of andere buitenruimte, zoals een dakterras, windsingel, manege buitenruimte, restaurant tuin, kinderdagverblijf buitenruimte?? Ik help u graag met een doordacht tuinadvies of tuinplan.

Graag tot ziens.

Met een natuurrijke groet,

Marjan de Koning