Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Tuin met licht in de avond-florera tuinconcept bijzondere tuinen-florera tuin in Nederland-florera.nl exclusieve tuin met warme tuinsfeer in moderne tuinstijl door Marjan de Koning tuinarchitect. Welness and admosphere in garden Holland-FLORERA landscaping. Garden in Holland with exclusive ambiance-florera.nl Groots hoofdterras met kunst in tuin tuinaanleg na tuinontwerp FLORERA. exclusieve tuin met warme tuinsfeer ETEN UIT EIGEN TUIN-#etenuiteigentuin-florera.nl strakke tuin met water en sfeervolle ambiance-florera tuinen ea. buitenruimtes. Tuin vanaf dakterras in the Netherlands-tuin in Zuid Nederland-florera.nl Bijzondere tuinplanten in rustige strakke moderne tuin-FLORERA.NL tuin in de ochtenduren via hoofdterras met dakbomen-Tuin in Zuid Nederland-florera.nl Domaine Holland with all year flowering-FLORERA garden concepts.

Sfeervolle tuin met sprookjesachtige ambiance in volledige harmonie

Sfeervolle tuin met sprookjesachtige ambiance in volledige harmonie.

Enkele jaren geleden werd ik benaderd door een echtpaar, wonende in een prachtig dorp in de provincie Noord Brabant. Op het moment dat zij mij benaderden gaven zij invulling aan hun droomwens door het bouwen van een schitterend architecturaal modern woonhuis, waarbij via een perfect passend tuinontwerp, ‘n vijf sterren droomtuin hoorde te komen.

Een bijzondere sfeervolle tuin, maar zeker ook een exclusieve tuin wilden mijn klanten.
Strak, modern, exact als een maatpak passend bij hun moderne nieuwe villa.

Ik realiseerde een compleet tuinplan voor deze sfeervolle villatuin.
En niet alleen een tuinplan, maar tijdens ons eerste contact lieten mijn klanten weten, interesse te hebben om de tuinaanleg door mij te laten verzorgen.
Na de realisatie van het tuinplan en nog tijdens de bouw van hun droomhuis, begonnen we in samenwerking aan dit volgende traject.

Regie tuinaanleg na ontwerpfase van de sfeervolle tuin

De regie van een tuinaanleg verzorg ik inmiddels al vele jaren voor klanten indien zij dat wensen.Tijdens alle jaren van tuinontwerpen kreeg ik vaak de vraag of ik mijn klanten verder kan helpen met goede bedrijven die een tuinaanleg konden verzorgen. Door vaak en route te zijn en contacten te leggen heb ik een groot netwerk en professionele bedrijven om mij heen verzameld.
Graag help ik mijn tuinklanten dan ook verder met de volgende fase in de realisatie van hun droomtuin.

Tuinwensen van mijn tuinklanten voor de sfeervolle tuin

De schitterende moderne villa is aan de achterzijde volledig voorzien van een glazen wand, welke tot aan de grond reikt. De architectuur van de begane grond voorziet in grote langwerpige vertrekken, met een grote hal als entree aan de zijkant van de villa. Vanuit een grote eetkeuken aan de achterzijde uitgebouwd kan men de hele tuin overzien. Deze eetkeuken wordt door een losstaande wand gescheiden gehouden van de woonkamer.

Mijn klanten wilden graag een groot eetterras waar een hele grote tafel kon worden geplaatst, want een paar keer per jaar ontvingen zij veel vrienden en zakelijke gasten tijdens een feestje.
Daarom ook de wens voor een groot loungeterras gezamenlijk met een robuuste pergola.
Er was ook de wens voor een ondiepe vijver.
Bloeikleuren in een lichte kleur en alleen een bepaalde kleurstelling. Niet alleen voor de sfeerbeleving van de tuin, maar zij vonden het ook erg belangrijk om te helpen aan de bijenstand.

Voor hun kinderen moest er achter in de tuin een behoorlijke ruimte worden ingericht om naar hartenlust te kunnen spelen.

Een sfeervolle tuin, die bij de 5 sterren categorie droomtuin behoorde, moest het worden.

Tuinonderhoud:

In een setting met bloem in een sfeervolle tuin is het altijd van belang om goed in de gaten te houden wat de wensen van de klanten zijn ten aanzien van het tuinonderhoud.
Want een tuin waar veel bloem in aanwezig is, kan al snel ook veel meer tuinonderhoud met zich mee brengen.
Het geheel dient in harmonie en in combinatie met rust goed realiseerbaar te zijn.

Zie bovenstaand enkele beelden uit mijn tuinblog en portfolio van het geslaagde resultaat na de tuinaanleg.
Mijn klanten zijn erg blij met hun tuin en hebben zojuist een feest achter de rug met meer dan 100 vrienden en klanten.

Droomtuin aan laten leggen door Florera?

Heeft u vragen over uw tuin, of wenst u ook zo’n sfeervolle tuin: uw eigen droomtuin? mail mij of bel: 0031 (0)626364036 .

Met een natuurrijke groet,
Marjan de Koning.