Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Tuin met licht in de avond-florera tuinconcept bijzondere tuinen-florera tuin in Nederland-florera.nl exclusieve tuin met warme tuinsfeer in moderne tuinstijl door Marjan de Koning tuinarchitect. Welness and admosphere in garden Holland-FLORERA landscaping. Garden in Holland with exclusive ambiance-florera.nl Groots hoofdterras met kunst in tuin tuinaanleg na tuinontwerp FLORERA. exclusieve tuin met warme tuinsfeer ETEN UIT EIGEN TUIN-#etenuiteigentuin-florera.nl strakke tuin met water en sfeervolle ambiance-florera tuinen ea. buitenruimtes. Tuin vanaf dakterras in the Netherlands-tuin in Zuid Nederland-florera.nl Bijzondere tuinplanten in rustige strakke moderne tuin-FLORERA.NL tuin in de ochtenduren via hoofdterras met dakbomen-Tuin in Zuid Nederland-florera.nl Domaine Holland with all year flowering-FLORERA garden concepts.

Sfeervolle tuin met sprookjesachtige ambiance in volledige harmonie

Enkele jaren geleden werd ik benaderd door een echtpaar, wonende in een prachtig dorp te Noord Brabant. Op het moment dat zij mij benaderden gaven zij invulling aan hun droomwens door het bouwen van een schitterend architecturale moderne villa, waarbij zij de wens hadden om via een perfect passend tuinontwerp een vijf sterren droomtuin te realiseren.

Een sfeervolle tuin met bijzondere tuinelementen, waardoor de tuin een echt exclusieve tuin zou worden was hun wens. De tuinstijl: strak, modern, exact als een maatpak passend bij hun moderne nieuwe architecturale woonhuis.

Ik realiseerde een compleet tuinplan voor deze sfeervolle villatuin.
En niet alleen een tuinplan; want tijdens ons eerste contact lieten mijn klanten weten interesse te hebben om ook de tuinaanleg door mij te laten verzorgen.
Na de realisatie van het tuinplan en nog tijdens de bouw van hun droomhuis begonnen we dan ook in samenwerking aan dit volgende traject.

Regie tuinaanleg na ontwerpfase

De vraag of ik mijn klanten verder kan helpen met het traject van tuinaanleg wordt me regelmatig gesteld. En door alle jaren heen heb ik dus een ruim netwerk aan bekwame toeleveranciers opgebouwd die uw tuin volledig kunnen aanleggen.
Ik onderhoud mijn netwerk zorgvuldig en voeg regelmatig nieuwe toeleveranciers toe.

Zo zijn er samenwerkingen met vakbekwame kleine en grotere hoveniersbedrijven, maar ook met specialisten in hun eigen vakgebied. Doordat ik dit grote vakbekwame netwerk in kan zetten voor mijn klanten, heb ik al vele malen mijn klanten met succes kunnen helpen.

Ik verzorg voor u de benodigde contacten, offertes en stel zaken bij. Daarnaast zijn er de controles tijdens de werkzaamheden en leveringen bomen, zodat ook daadwerkelijk die kwalitatief hoogwaardige tuin wordt aangelegd, die wij gezamenlijk zo secuur hebben uitgewerkt in het tuinplan.

Graag help ik ook u verder met deze volgende fase in de realisatie van uw droomtuin. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden en deze spreek ik graag met u door.
Indien u uw gegevens invult op onderstaande formulier, neem ik snel contact met u op.

Tuinwensen van mijn tuinklanten voor de sfeervolle tuin

De schitterende moderne villa van deze klanten is aan de achterzijde volledig voorzien van een glazen wand, welke tot aan de grond reikt. De architectuur van de villa voorziet in grote langwerpige vertrekken, met een ruime hal als entree aan de zijkant van de villa. Vanuit een grote eetkeuken aan de achterzijde van het woonhuis kan men de hele tuin overzien.

Een van de wensen van mijn klanten was een behoorlijk groot eetterras waar een lange tafel kon worden geplaatst, want een paar keer per jaar ontvangen zij veel vrienden en zakelijke gasten. Daarom was er ook de wens voor een groot loungeterras gezamenlijk met een robuuste pergola in de buurt van het eetterras. Én een ondiepe spiegelvijver.
Bloeikleuren in een lichte kleur en alleen een bepaalde kleurstelling. Niet alleen voor de sfeerbeleving van de tuin maar mijn klanten vonden het ook erg belangrijk om te helpen aan de bijenstand.
Voor hun kinderen moest er achter in de tuin een behoorlijke ruimte worden ingericht om naar hartenlust te kunnen spelen.

Een sfeervolle tuin; een 5 sterren categorie droomtuin! Dat moest het gaan worden.

Tuinonderhoud:

Wanneer klanten veel bloemen naast groenblijvende beplantingen wensen in een sfeervolle tuin is het altijd van belang om goed in de gaten te houden wat de wensen zijn ten aanzien van het tuinonderhoud. Want een tuin waar veel bloemrijke borders in aanwezig zijn, kan al snel veel meer tuinonderhoud met zich mee brengen. Daarnaast ook veel onrustiger worden.

In deze tuin was de wens van beperkte hoeveelheid tuinonderhoud ook rust een belangrijke factor naast harmonie en balans. Ik denk dat we hier met z’n allen in geslaagd zijn.
Wat vindt u?

Zie bovenstaand enkele foto’s die resultaat na de tuinaanleg tonen.
Mijn klanten hebben aangegeven erg blij te zijn met hun tuin en hebben zojuist een feest achter de rug met meer dan 100 vrienden en klanten.

Sfeervolle tuin aan laten leggen door Florera?

Wilt u ook kunnen genieten van een sfeervolle droomtuin zoals deze? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier!

  ‘"Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin, neem dan contact met mij op"
  Naam
  Telefoon
  E-mailadres
  Bericht
  Upload je foto's of bestanden via mijn WeTransfer pagina

   

  Met een natuurrijke groet,
  Marjan de Koning.

  Neem contact op