Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
corten staal wand in tuin-tuinsfeer ambiance florera.nl Strakke moderne exclusieve tuin villa door tuinontwerper Marjan de Koning tuin in de avond met rust en ambiance-florera.nl licht op tuinmuur met water in rustige strakke tuin-florera.nl mainterrace private garden in Holland with light colours-florera.nl

Sfeervolle rustige tuin in Nederland bij villa in het zuiden

Enkele jaren geleden werd ik benaderd door een echtpaar in Zuid Nederland, die op dat moment invulling gaven aan hun droomwens door een schitterend architecturaal woonhuis te bouwen waar uiteraard een passende droomtuin bij hoorde te komen.

Mijn cliënten gaven de voorkeur aan een complete uitvoering van het tuinontwerp direct tijdens en na de bouw van hun droomhuis.

Het huis is aan de achterzijde volledig voorzien van een glazen wand en kent langgerekte vertrekken die naadloos in elkaar overgaan.

In de tuin diende een ruim eetterras te komen waar een grote tafel kon worden geplaatst. Niet alleen een groot eetterras, maar ook een bijzonder ruim loungeterras en een robuuste pergola waren wensen.
Ook de aanwezigheid van bloem en een kruidentuin wilden ze graag ingepast hebben.
Als materialen stond corten staal en natuursteen hoog op hun lijstje.

Daarbij wilden mijn klanten een tuin waar hun jonge kinderen altijd naar hartenlust konden spelen, met ook alle mogelijkheid om een paar keer per jaar een grote hoeveelheid vrienden en zakelijke gasten van hen; met de bekende Nederlandse gastvrijheid en hartelijkheid, te kunnen ontvangen.

Water was een must….zo ook ruimte en rust!

Bloem is zeker belangrijk, niet alleen voor de sfeerbeleving van de tuin, maar ook erg belangrijk voor de bij ea. insecten.

In een setting met bloem in een tuin is het altijd van belang om goed in de gaten te houden wat de wensen van de klant zijn ten aanzien van het tuinonderhoud.
Want een tuin waar veel bloem is zit kan al snel ook veel meer tuinonderhoud vragen.

Alle elementen zijn in mijn tuinplan aanwezig, in dezelfde architectuur van het huis. Zie hier enkele beelden (zie ook portfolio) van het geslaagde resultaat!

Mijn klanten zijn zeer tevreden en hebben zojuist en feest achter de rug met meer dan 100 vrienden en klanten.

Heeft u vragen of wenst u een tuinadvies? Neem dan contact met mij op!

Met een natuurrijke groet,
Marjan de Koning.

PS.: Mijn 1ste gesprek is vrijwel altijd kosteloos..zo kunnen we elkaar een beetje leren kennen en vanuit dit contact help u graag verder met uw tuin.
Neem dan contact op met: Maak een afspraak voor uw tuin of andere buitenruimte: mail mij of bel: 0031 (0)626364036 .