Een villatuin aanleggen

Gelukkig zijn met je droomhuis én de tuin rondom, daar gaat het bij alle eigenaren om. Villatuinen doen direct denken aan relaxed wonen met een hoog privacy gehalte in een huis met een sterk persoonlijk karakter, als middelpunt in een oase van rust als eigen groene buitenruimte.

Een strakke moderne tuin met de gewenste wellness, grote gazons, lang bloeiende heesters direct rondom de villa en een jaarrond spektakel van bloei bij binnenkomst domein, parkeren en ruimte bij de entrée villa.
Zodat bewoners en gasten elke minuut weergaloos kunnen genieten van hun villa met villatuin rondom.

Een villatuin van Florera wordt via maatwerk aangepast bij het type villa, zodat de tuin naadloos aansluit bij uw droomhuis. Om een villatuin te realiseren wordt een tuinplan samengesteld dat met alle zorg wordt uitgewerkt.

Alle wensen van de eigenaars worden exclusief vertaald naar een groene oase van rust die volledig passend is bij hun eigen leven, het droomhuis en de omgeving. Zodat de groene buitenruimte na realisatie van het tuinplan volledig in harmonie en balans is. Zie onderstaand bijvoorbeeld enkele villatuinen welke ontworpen zijn door Florera.

Beelden in villatuin
Ontwerp villatuin
Villatuin met exclusieve boom betula

Moderne villatuinen

Bij een modern strak woonhuis zal de tuin rondom de villa naadloos aansluiten bij de architectuur. Naar gelang uw wensen, zal de gehele villa tuin dusdanig uitgewerkt worden met alle tuinelementen inbegrepen. Wat te denken van wellness elementen in uw villa tuin? Iedereen wil graag genieten in eigen tuin. Zo heeft iedere eigenaar eigen wensen.
Vaak wordt er gevraagd naar een zwembad, een jacuzzi of spa en een sauna.
Bij de realisatie van een Florera tuin kan het allemaal, én als extraatje ligt het verborgen en met groen, bloem en gazon omgeven zoals in prachtige onderstaande tuin.

Villatuin met Wellness

Verlichting van uw villatuin

Mooie verlichting in een grote tuin doet veel en is belangrijk. Er is verlichting voor veiligheid, routing en sfeer in een tuin. Vaak is er de vraag: gaan we de oprit uitlichten of gaan we voor die mooie oude boom? Een doordacht verlichtingsplan kan dus ook niet ontbreken bij het ontwerpen van villatuinen.

Geïnteresseerd hoe Florera uw villatuin de exclusieve uitstraling kan geven die het verdient? Neem dan direct contact op!

Verlichting in villatuin
villatuin boomverlichting
‘"Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin, neem dan contact met mij op"
Uw naam
Uw telefoon
Uw E-mailadres
Uw Bericht

 

Met een natuurrijke groet,

Marjan de Koning
Tuinontwerp Florera Heeze.

Neem contact op