Tuinadvies

Wilt u een luxe, adembenemende en exclusieve tuin maar kunt u wat advies gebruiken? Lees dan verder. Ik help u graag met persoonlijk en vakkundig tuinadvies. In de bijna 25 jaar dat ik als tuinontwerper werk, heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan in het maken van tuinplannen, tuinaanleg en het onderhoud. En dat in een heel breed spectrum tuinstijlen en tuinsferen voor vele projecten van o.a. grote landelijke tuinen, landschappelijke tuinen, tuinen rondom villa’s en landhuizen, duurdere stadswoningen en riante heren en boerderij tuinen. Benieuwd naar de projecten die ik heb gerealiseerd? Neem gerust een kijkje in mijn portfolio. 

Met mijn tuinadvies tovert u uw tuin om tot die oogstrelende tuin die u altijd al wenste!

Wat is het voordeel van online tuinadvies?

Heeft u al een hele leuke tuin, maar worstelt u met een bepaalde vraag of overweegt u bepaalde aanpassingen en kunt u mij de situatie goed uitleggen? Het voordeel van online tuinadvies is dat het niet per se noodzakelijk is om eerst een afspraak op locatie te maken en een vraag snel kan worden beantwoord, of een advies sneller kan worden uitgebracht. Uiteraard is een uitgebreider advies, of een afspraak bij u op locatie wanneer dit gewenst is is ook geen enkel probleem. Daarbij zijn mijn tuinen niet alleen in Nederland te vinden, maar ook een stukje over de grens. Ik kan je dus helpen met diverse brandende tuinvragen!

florera tuinadvies online 10,00 euro
florera tuinadvies online voor 10,00 euro
florera tuinontwwerp geeft tuinadvies 10,00 euro online
florera tuinadvies online voor 10,00 euro

Hoe komt het tuinadvies tot stand?

U wilt tuinadvies over hoe uw luxe tuin kunt omtoveren tot een plek die sfeer, schoonheid, rust en gebruiksplezier uitstraalt? Het tuinadvies online komt als volgt tot stand:

Vul het onderstaande formulier in of zend een mailtje naar info@florera.nl.
Om uw vraag goed te kunnen beantwoorden heb ik een duidelijke uitleg van de vraag of uw wensen nodig. Het liefst ontvang ik, naar aanleiding van het invullen van onderstaand formulier of direct via info@florera.nl , een paar hele duidelijke foto’s van de situatie, de plaats in de tuin of andere gegevens die kunnen helpen bij het formuleren van een advies.

Ik zal de vraag aandachtig lezen en de eventuele foto’s bekijken om een vakkundig en uniek gericht tuinadvies uit te brengen. Heeft u echt een probleem wat ik niet via foto’s kan zien en/of via uw  beschrijving kan oplossen? Dan is het uiteraard ook mogelijk een afspraak te maken om persoonlijk
bij u langs te komen. Want naast enkel advies kunt u bij mij ook terecht voor een uniek tuinontwerp, een volledig tuinplan, een beplantingsplan of een beheerplan voor tuin of andere buitenruimte.

  Heeft u een brandende vraag met betrekking tot tuinen of planten? Stel uw vraag aan mij via onderstaand contactformulier. Ik geef u graag online tuinadvies!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Waar kan ik u mee helpen?

  Met een natuurrijke groet,

  Marjan de Koning

  florera tuinadvies online voor 10,00 euro
  florera tuinadvies online voor 10,00 euro
  florera.nl geeft tuinadvies voor 10,00 euro- tuinadvies online
  vakkundig tuinadvies online door tuinontwerper
  florera verzorgt tuinadviesonline voor 10.00 euro
  florera tuinontwerper geeft tuinadvies online voor 10,00 euro
  florera geeft tuinadvies online 10,00 euro

  ©  florera.nl- alle foto’s en verdere bestanden.

  Neem contact op