Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
lighting designer JPW armaturen via www.florera.nl in Nederland en België. Droomtuin met verlichting-FLORERA landscaping Magazine Tijdschrift De Tuin in vier seizoenen geeft aandacht aan florera.nl en JPW France via mooie compilatie foto's en persbericht. Schitterende verlichtingsarmaturen in Nederland van JPW via FLORERA.NL

Schitterende lichtarmaturen van de Franse lichtkunstenaar Jean Philippe Weimer

Enige tijd geleden kwam ik zijn lichtarmaturen tegen en was op slag verliefd. Ik houd van Zuid Frankrijk en hij woont en werkt er: Jean Philippe Weimer, met zijn bedrijf JPW.

In ieder tuinplan dat ik met Florera ontwikkel, geef ik ook altijd een verlichtingsadvies. In het tuinontwerp geef ik als tuinadvies de plaatsen aan, waar ik licht in zou brengen. Deze lichtpunten bespreek met mijn klanten. Hierbij geef ik ook aan wat de functie van dit armatuur mijn inziens is.
Daarna kunnen er de bijpassende armaturen bepaald worden. En uiteraard is het helemaal geweldig als tijdens een tuinaanleg mijn klanten dan ook daadwerkelijk de lichtarmaturen aanschaffen.
Want een tuin in de avond uren is een sprookje als je de juiste verlichtingsarmaturen aanbrengt.

Al jaren werk ik met een aantal kwalitatief hoogstaande merken, nimmer was ik een lichtobject zoals dat van JPW tegen gekomen. Sommige schaar ik echt onder kunst. Indien gewenst kan er zelfs ook als exclusief maatwerk een nieuw armatuur of collectie voor uw tuin of woonhuis worden ontwikkeld. Daar heeft Jean Philippe natuurlijk wel even de tijd nodig. 🙂 Net zoals ik / Marjan ook de tijd nodig heb om van uw tuin een droomtuin te maken.

De lichtcreaties van Jean Philippe Weimer zijn exclusief, heel bijzonder en kwalitatief hoogstaand. De collectie bevat op het moment 8 bijzondere sfeervolle lichtarmatuur lijnen die samengevat worden in 4 groepen Na. 1) Contemporary – 2) Sculptural – 3) Organic and – 4) Out & in.
In zijn collectie heeft deze geweldige lightdesigner o.a. romantische, klassieke, moderne, en abstracte minimalistische lichtarmaturen..Allemaal met een hoogstaande kwaliteit.

Om even aan te halen wat hij zelf schrijft:
“I chose the light and the night.
Their encounter is an endless emotion.

Each garden possess a certain poesy.
Each light requires its own design.
Each effect requires its own tool.”

Ik ben dan ook erg blij om te laten weten dat ik u niet alleen via een tuinontwerp/ tuinplan deze mooie lichtarmaturen in heel Nederland en België aan kan bieden, maar dat ik u ook kan helpen met een directe aanschaf ervan. Indien u meer informatie wenst kunt u mij bereiken via mail mij of bel: 0031 (0)626364036 .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Op de pagina Portfolio-producten vind u een aantal fotos van armaturen die ik zelf erg mooi vind en in tuin of andere buitenruimte graag zal verwerken.

Hierbij wil ik ook even aangeven dat ik erg gelukkig ben met de aandacht die ik deze keer krijg in de zomer editie van het prachtige TUIN magazine: Tijdschrift De Tuin in vier seizoenen. Deze keer staat het in het teken van “FLORERA” tuinen in combinatie met verlichting van JPW.
Dit Tijdschrift wordt gemaakt door alleen maar professionele TUIN vakgenoten en u kunt keer op keer genieten van schitterende presentaties door kwekers, tuinarchitecten, hoveniers, ontwerpers van tuin producten, maar ook van publicaties over tuinen, zowel in Nederland als over de grens.

Ik zou zeggen: “ga ‘m gauw halen in de winkel, of neem een abonnement.

Veel leesplezier en met vriendelijke groet,
Marjan de Koning