Slide 1
FLORERA samen met u ea. professionele bedrijven, zoals kwekerijen helpen uw droomtuin te realiseren. www.florera.nl

Samen realiseren we uw droomtuin ea. buitenruimtes

Samen scheppen we uit uw wensen en onze inspiratie een ruimte van sfeer, schoonheid en gebruiksplezier in tuinen ea. buitenruimtes

Samen met U bouwen we aan een mooiere wereld.  Ik help u graag uw wensen te vervullen en zo uw droomtuin te realiseren.  FLORERA is een onafhankelijk bureau voor de inrichting van tuinen ea. buitenruimtes. Voor een tuin in Nederland, maar ook voor een tuin in Zuid Frankrijk.

FLORERA samen met u ea. professionele bedrijven, zoals kwekerijen helpen uw droomtuin te realiseren. www.florera.nl

Samen met u als opdrachtgever help ik u graag uw droomtuin te realiseren. Voor een tuin in Nederland, of een tuin in Frankrijk.

Ik realiseer voor u een mooi tuinplan (tuinontwerp + beplantingsplan met advies) , volledig opgebouwd naar uw wensen  en samen met alle leveranciers  met wie ik al jaren samenwerk vorm ik en team en realiseren we via de tuinaanleg uw droom.

Maar!! er zijn meer wegen naar Rome…en ik bied al mijn diensten los aan, dus u kunt bij mij ook alleen terecht voor een doordacht tuinadvies indien u vragen heeft. Alleen een hoek van de tuin gerenoveerd wenst te hebben of behoefte heeft aan alleen een nieuw beplantingsplan.

Hiervoor zijn meerdere wegen. Ik bied al mijn diensten los van elkaar aan…heeft u alleen