Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
rustige loungetuin Heeze van alle gemakken voorzien-tuinontwerp Florera Heeze basiskleur wit doorgevoerd in hele tuin als wens van tuinklant voor tuinontwerp florera.nl. tuin direct na tuinaanleg en doordacht tuinplan florera.nl kleine tuin met diverse tuinkamers en witte tuinmeubelen-florera heeze schaduw in kleine moderne tuin Heeze met dakboom voor ochtend zit loungetuin Heeze Kleine tuin met strak lijnenspel brengt rust en ruimte in tuin Heeze tuinsfeer rustige kleine moderne tuin van alle gemakken voorzien Heeze-tuinontwerpbureau florera.nl

Rustige loungetuin, na doordacht tuinplan in kleur wit

Rustige loungetuin om te genieten

Vorig jaar vroeg een echtpaar hier uit Heeze of ik hen kon helpen met hun tuin en een probleem dat ze hiermee hadden.
Mijn tuinklanten hadden namelijk een hele kleine buitenruimte en veel tuinwensen. Daarbij keken zij naar een hoge muur aan het einde van hun tuin en lagen ’s nachts wakker hoe zij deze muur toch maar konden laten verdwijnen in een rustige strakke loungetuin waar ze wel van konden genieten.

Toen ik bij hen ging inventariseren zag ik: dat deze muur echt niet te verstoppen was. In de nieuwe loungetuin heb ik de muur dus juist gebruikt en aangekleed. Gevolg: een spetterende moderne strakke loungetuin in het wit, die te allen tijde een zomers gevoel geeft en waar mijn klanten erg blij mee waren.

basiskleur wit doorgevoerd in hele tuin als wens van tuinklant voor tuinontwerp florera.nl.
tuinsfeer rustige kleine moderne tuin van alle gemakken voorzien Heeze-tuinontwerpbureau florera.nl
Kleine tuin met strak lijnenspel brengt rust en ruimte in tuin Heeze

Tuinontwerp en begeleiding tuinaanleg:

Na een tweede gesprek en de realisatie van een doordacht tuinplan, waar mijn klanten helemaal happy van werden, zijn we met de tuinaanleg van deze stralende loungetuin begonnen.
De tuinaanleg is verzorgd door meerdere professionele partijen waarbij ik regelmatig kwam controleren of alles verliep zoals het tuinontwerp op papier aangaf.
Ik kon mijn tuinklanten nog een stukje verder helpen door alle tuinplanten rechtstreeks via Florera aan te leveren via grote handelskwekerijen.
Dat bespaarde mijn klanten flink wat geld, waardoor zij de tuin na de aanleg nog verder konden inrichten.

honden in de tuin
overdekt terras en kleuradvies muren loungetuin
florera tuinarchitect en loungetuin 3D overzicht

Tuinwensen

Mijn klanten wilden graag een strakke loungetuin met als basiskleur wit.
Zij wilden graag een kleine ruimte voor twee zonnebedden.
Een terras om met vrienden en familie te eten en daarbij een nog ruimte voor een bankje of twee stoeltjes om in de ochtend van een kop koffie te genieten.
Daarbij hadden zij al een overdekt terras waar zij konden genieten van de schaduw bij té warme dagen.
In het tuinplan werden alle wensen ingepast en via een bijbehorend tuinadvies verzorgde ik een kleuradvies voor muren en overdekte terras.

loungetuin na tuinplan en tuinaanleg florera.nl
loungetuin Heeze

Uw eigen loungetuin aanleggen?

Kan ik u ook helpen om zo’n sfeervolle loungetuin te krijgen? Wilt u een advies over de mogelijkheden van uw bestaande tuin of misschien denkt u aan een geheel nieuwe tuin? Ik denk graag met u mee.

  ‘"Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin, neem dan contact met mij op"
  Naam
  Telefoon
  E-mailadres
  Bericht
  Upload je foto's of bestanden via mijn WeTransfer pagina

   

  Met een natuurrijke groet,
  Marjan de Koning

  ©  florera.nl- alle foto’s en verdere bestanden.

  Neem contact op