Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
Slide 20
Slide 21
Slide 22
tuingroenplan-beplantingsplan-mooie tuin herfst- Florera tuinidee. tuin met kleur en onderhoudsvriendelijk. terras tuin, tuinadvies Florera tuinen ea buitenruimtes tuinplanten-beplantingsplan idee met sfeer- romantiek. tuin met kleur. tuin-onderhoudsvriendlijke tuin-tuinadvies-kleur in tuin. tuin beplantingsplan- florera tuinadvies ea buitenruimtes. tuin met kleur en onderhoudsvriendelijk. tuin met kleur en onderhoudsvriendelijk.

Romantische avonden, Buitenruimtes/ vakantie in eigen tuin.

Uw tuin of buitenruimte speelt zeker een hoofdrol! Ik houd van romantische momenten in mijn leven en daarom vraag ik u: : isn’t she wonderful?? @ Stevie Wonder.
Na een hectische dag werken is het zo fijn afsluiten in eigen tuin. Lekker relaxend en dromerig. Vakantie in eigen tuin, elke dag weer! Ben je benieuwd voor wat mogelijk is in eigen tuin! Bel me dan. Help je graag verder, zodat ook jij/ jullie kan/kunnen genieten. Deze schitterende zaaddoos van de tuinplant clematis/ deze bijzondere tuinplant/klimmer die ik regelmatig in een beplantingsplan van mijn klanten verwerk tijdens le moment suprême of realising het creatieve tuinontwerp of tuinadvies voor uw tuin of buitenruimte.

Ik houd van romantische momenten en daarom zal er altijd in en tuin van Florera een zichtbaar gevoel van de romantiek zijn. Hoe subtiel dan ook!!
De romantiek komen we in allerlei stromingen terug en is dus niet gebonden aan een tijdperk. Romantiek kan op allerlei manieren vertegenwoordigd zijn en zal zeker op en subtiele manier aanwezig zijn in mijn tuinen. Uiteraard houd ik hierbij altijd in de gaten wat de tuin wensen van mijn klant zijn.

Hierbij enkele foto’s gemaakt in tuinen door mij gerealiseerd.