Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
FLORERA helpt u graag verder met elk TUIN probleem. tuin en wintermaanden.

Samen met de klant de juiste weg vinden in een tuinadvies

Vandaag ontving ik van een recente tuin klant een reactie: Ik ben eigenwijs en breng mijn idee en kennis tot uiting. Hierbij vind ik de juiste weg in samenwerking met mijn tuinliefhebbede klant in het tuinadvies. Tevens in het tuinaanleg traject (of andere buitenruimte). Ik kom mijn woord na, ben eerlijk en betrouwbaar. De tuinliefhebbede of natuurrijke klant kan op mij aan. Ik geef Florera klanten het gewenste: de vervulling van hun droom.

Het heeft mij wederom geroerd. Hierbij wil ik al mijn klanten bedanken voor alle mogelijkheden die zij mij hebben geschonken om al deze schitterende tuinen en andere buitenruimtes daadwerkelijk met hen, in samenwerking met professionele tuin- en natuur toeleveranciers in de afgelopen 18 jaar te realiseren.  Ik hoop nog lang met tuinontwerp, tuinadvies, tuinaanleg en tuinrenovatie te mogen doorgaan.

Op de DDW te Eindhoven zijn is de belangstelling en enthousiasme voor eetbare planten enorm. Ook dit is heerlijk om te mogen ervaren. En al deze bijzondere en leuke reacties zetten mij aan om verder te gaan in de tuin en natuurrijke wereld.

Nieuwe foto’s van projecten en acties zullen spoedig weer aan dit blog nieuws worden toegevoegd, want nieuwe tuinen liggen alweer in concept op de tekentafel. Zo ook nieuwe ideeën voor de toekomst.

Tot gauw.

Misschien kan ik ook wat voor u, een nieuwe tuin -, cq. natuurliefhebbede klant betekenen.

Hartelijke groet,

Marjan.