Tuinontwerp met een passie voor natuur

Tuinen zijn magisch!
Als aardbolbekleedster in het beroep tuinontwerper, draait het bij mij, Marjan de Koning, om het delen en uitdragen van mijn passie en een duurzame vertrouwensrelatie met mijn opdrachtgever.

Mijn missie is om alle tuinen die ik ontwerp en realiseer via Florera, bij te laten dragen aan jouw gezondheid, veiligheid en rust. Uiteraard ook aan uw gezin, vrienden en ieder die van de tuin of buitenruimte gebruik maakt.

Tuinen in harmonie en balans

Voor mij is harmonie en balans altijd een belangrijke voorwaarde en uitgangspunt, in iedere tuin die ik realiseer. Of dit nu een villatuin, landelijke tuin of boerderijtuin is. de wereld, de natuur, maar ook mensen blijven zich steeds ontwikkelen en zijn altijd in beweging. Zo ook ik, zeer zeker persoonlijk. Dit gegeven is de basis van waaruit ik, met mijn beroep als tuinontwerper, mijn tuin- en buitenruimtes creëer. Graag wil ik jouw leven verrijken met een stukje adembenemende natuur, harmonie en rust.

Dat wat de wens van mijn opdrachtgever is; gaat van ik naar wij en in een respectabele samenwerking ontstaat de weergaloze droomtuin. Mijn opdrachtgevers zijn hierdoor vaak mijn beste collega’s.

Inspiratie haal ik uit muziek, het leven in de mediterrane landen en andere culturen. Kunst, architectuur, de natuur, de rijkheid van schitterende grootse bloemenvelden, de zee, geuren, kleuren en dieren. Hierbij is de historie en het dagelijkse leven van heden ten dage mijn belangrijkste anker.

Met passie en precisie tot in detail verwerk ik dan ook als tuinontwerper, al jouw wensen en ideeën en bied ik oplossingen voor al jouw vragen met betrekking tot tuinen en buitenruimtes. Goede tuinadviezen en weergaloze tuinontwerpen met functionele slimme doeltreffende oplossingen.

Rust is Ruimte en Ruimte is Rust

Ik hou van warmte, rust, ruimte en ontspanning. Het allerbelangrijkste in huis, de tuin of een andere buitenruimte is echter de aanwezigheid van harmonie. Harmonie in alle aspecten.
Niet alleen in particuliere omstandigheden, maar zeker ook zó belangrijk bij bedrijven, zorgbedrijven en bijvoorbeeld op een bijzonder sportevent. Daar waar veel mensen bijeen zijn.
Het zorgvuldig en doordacht arrangeren van beplantingen en andere elementen zorgt voor deze harmonie. Gezamenlijk met de juiste verhoudingen ontstaat de balans. De harmonie en balans die nodig zijn, om rust, vrede en geluk te voelen. Je kunt nog zulke mooie planten, meubelen of schilderijen hebben. Wanneer je ze niet zorgvuldig arrangeert, heb je alleen maar een museum.

Als tuinontwerper adviseer, ontwerp, realiseer en begeleid ik mijn klanten met één doel voor ogen:
Een droomtuin, buitenruimte of event te realiseren, die er als een vanzelfsprekendheid is, alsof ‘t er moeiteloos is ontstaan.

Meer weten over wat mij drijft als tuinontwerpster? Neem gerust contact met mij op voor een persoonlijk eerste gesprek in jouw zoektocht naar een droomtuin.

Met een natuurrijke groet,
Marjan de Koning.
Florera.