Slide 1
Slide 2
TUINONTWERP RONDE VORMGEVINGEN MET TUINVERLICHTINGSPLAN EN BEREGENINGSPLAN. ONDERHOUDSVRIENDELIJK TUINONTWERP MET MOOI KLEURENSPEL BOMEN EN TUINPLANTEN.

Onderhoudsvriendelijk tuinontwerp met een rijke bloei en veel kleuren

Tuin ontwerp met erg gemakkelijk en weinig tuinonderhoud, maar met behoud van veel bloeikleuren.

Dat was wat mijn nieuwe buitenlandse klanten me vroegen voor hen te verzorgen.
Ronde vormgeving mocht! Zie hier het eerste gedeelte tuinontwerp van deze schitterende tuin, dat nu klaar is. Wij presenteren het u graag.

Een paar grote volwassen naaldbomen in de voortuin, die behouden blijven dragen zorg voor een flinke dosis schaduw. Grote velden met siergrassen en twee mooie kleine voorjaar’s bloeiende bomen maken de voortuin tot een plaatje. De achtertuin is voorzien van alle luxe.
Direct bij het zwembad dat zich indoor bevindt, maar alleen door een glazen schuifwand gescheiden wordt, kan men de gehele dag genieten van de zon op een zonnedek. Aan de andere kant van dit grote hoofdterras ligt een ruim eetterras. Hier kan een lange tafel van drie meter worden geplaatst. Zelfs bij veel gasten kan er een extra tafel aangeschoven worden zodat men met een heel groot gezelschap kan tafelen. Drie majestueuze Moerbei dakbomen dragen zorgen dat er ook altijd een plekje in de schaduw is. Aan alles is gedacht: ruimte voor een bbq, tuinvazen met mooie olijven, ruimte voor een sculpture. Na het grote hoger terras krijgt de tuin een meer landelijke uitstraling. Via de trede aan het einde van het grote terras komt men op een zacht glooiend gazon waar de medaillons, waarvan er al twee op het hoofd terras lagen, verder worden doorgezet. Aan de linkerkant is er een extra zitje gesitueerd in de buurt van een schitterende boom die ‘s avonds uitgelicht wordt.

 

Met een natuurrijke groet,
Marjan de Koning
Florera

©  florera.nl- alle foto’s en verdere bestanden..