Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Landelijk tuinontwerp biodiversiteit in toekomstgerichte villatuin rondom kantoor Edufax Leende- florera.nl

Online tuinadvies of tuinplan

De lente is er weer! Nu de dagen langer en warmer worden is niets zo fijn als heerlijk wegdromen in jouw droomtuin. Wil je een luxe, adembenemende en exclusieve tuin, maar lukt het niet om tot een goed tuinplan te komen? Het juiste ontwerp uit te werken, de juiste beplanting of mooie verlichting op de  juiste plaats te bepalen? Dan help ik je graag met een deskundig advies. Ik kan je online helpen met een beplantingsplan, een tuinontwerp of een tuinadvies voor die delen waar je het nodig hebt.

of wil je advies, bijvoorbeeld over een beplantingsplan? Ik help je graag met persoonlijk en vakkundig tuinadvies! In de bijna 25 jaar dat ik als tuinontwerper werk, heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan in het maken van tuinplannen, tuinaanleg en het onderhoud. Ik werk in een breed spectrum aan tuinstijlen de plannen uit.

We zijn steeds meer online te vinden, ook voor onze tuin doen we online inspiratie op. Nu we noodgedwongen meer thuis moeten blijven, is dit nu een heel goed moment hét juiste moment om eens over jouw tuin na te denken. Zo kun je inspiratie opdoen op social media platformen of in blogs. Deze bieden een goede inspiratiebron voor uw tuin. Direct inspiratie opdoen? Neem een kijkje op mijn Pinterest pagina of lees gerust eens mijn blog!

Heb je een idee in je hoofd maar weet je niet goed hoe je dit in jouw tuin implementeert? of heb je moeite met het bepalen welke planten je het beste in jouw tuin kan plaatsen?
Bij je komen blijft de beste weg om tot een droomtuin te komen. Want de wind en zon, de bodemopbouw e.a. factoren spelen een grote rol in het komen tot de juiste oplossingen voor een persoonlijke droomtuin. Maar mijn ervaring van alle jaren heeft me ook geleerd dat we heel veel online samen kunnen oplossen via foto’s.

Met mijn online tuinadvies kan ik jou tuinadvies op maat geven zonder dat ik eerst per se bij je langs hoef te komen.
Uiteraard vervangt het online tuinadvies niet het persoonlijke contact, maar in deze tijd waarin u misschien liever niet de deur uit gaat is dit een ideale optie. Ik zal u snel contacten en uw vraag doornemen uw vraag z.s.m. snel beantwoorden, zodat er voor u of een passend advies uitbrengen.

Uiteraard is een uitgebreider advies, of een afspraak bij jou op locatie wanneer dit gewenst is ook geen enkel probleem.

Wat kun je verwachten van online tuinadvies?

Ik kan je helpen door al jouw serieuze tuinvragen te beantwoorden. Met mijn tuinadvies tover je jouw tuin om tot die oogstrelende tuin die je altijd al wenste! Let op dat een online tuinadvies al gauw rond de €75 excl. BTW kost. Ik moet me namelijk verdiepen in de situatie.

Stel je wilt een boom in de tuin om schaduw te creëren maar je weet niet welke boom het meest geschikt is. Of je wilt weten welke planten het meest geschikt zijn onder een grote dichte boom. Of je hebt een boom maar weet niet wanneer en hoe je deze het beste kunt snoeien. Bekijk dan de FAQ pagina. Hier beantwoord ik de meest gestelde tuinvragen.

Bekijk hoe het online tuinadvies tot stand komt

Heb je mijn advies nodig met betrekking tot tuinen of planten? Stel uw vraag aan mij via onderstaand contactformulier of stuur een mail naar info@florera.nl. Ik geef je graag online tuinadvies!

  ‘"Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin, neem dan contact met mij op"
  Uw naam
  Uw telefoon
  Uw E-mailadres
  Uw Bericht
   
  Neem contact op