Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
Slide 20

Onderhoudsvriendelijke moderne tuin-vlindertuin.

Onderhoudsvriendelijke sfeervolle tuin in landelijk dorp, met een tintje mediterraan. De tuin is in alle seizoenen mooi door onder andere gebruik van Prairieplanten.

In deze droomtuin, ontworpen door Florera is veel zon. Ook kan men er op diverse plaatsen genieten van de schaduw. De hele tuin heeft maar drie keer per jaar onderhoud nodig.

Niet alleen in mijn tuinontwerp, maar ook uitgevoerd in de werkelijke tuinaanleg slingeren zich mooie Taxus hagen als een golf door de voor- en achtertuin. De strakke Taxus samen met wolken van Buxus vormen het groenblijvende skelet van de tuinbeplantingen in de wintermaanden. De tuin krijgt mede een landelijk karakter door de niet woekerende siergrassen met hun zachtheid. Ze zijn in deze tuin, een mooi contrast met de strak gesnoeide hagen. Ze maken de tuin dynamisch. Uiteraard is dit ook terug te vinden in ons tuinbeplantingsplan.

Privacy en bloei tuin: Van voorjaar tot laat in de herfst kent deze droomtuin bloei. In de kleurstellingen, naar wens van de klant, fris, lavendel en mediterraan. De tuin ligt in een landelijk dorp, op een rustige plaats met volledige bebouwing rondom. De bebouwing wordt uit het oog onttrokken door diverse uitgekiende beplantingen. De tuin kent volledige privacy.

Van vroeg in de ochtend tot vrij laat in de avond kan men van de zon, maar ook op diverse plaatsen van schaduw genieten. Belangrijk in de zomer als het te heet wordt. De schaduw wordt volledig op natuurlijke manier verzorgd. Er is een eet-loungeterras, een zonterras en een klein zitje.

Uw eigen moderne en onderhoudsvriendelijke tuin?

Benieuwd wat Florera voor u kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op, bijvoorbeeld via onderstaand contactformulier, en wellicht heeft u binnenkort uw eigen moderne, onderhoudsvriendelijke tuin.

  ‘"Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin, neem dan contact met mij op"
  Uw naam
  Uw telefoon
  Uw E-mailadres
  Uw Bericht
   

  Met een natuurrijke groet,
  Marjan de Koning
  Florera

  © florera.nl- alle foto’s en verdere bestanden.

  Neem contact op