Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
DOORDACHT TUINONTWERP MET KRACHTIG BEPLANTINGSPLAN TUIN MET PLANTENVELDEN NA DOORDACHT BEPLANTINGSPLAN. TUINPLANTEN DIEPE KLEUREN GROTE VELDEN, RIJKE BLOEI RUIMTELIJK TUINONTWERP MET GROTE BLOEMVELDEN NAZOMER MET BLOEMEN VRUCHTEN EN GROTE VELDEN SIERGRASSEN. FLORERA tuinen ea buitenruimtes, CREATIEVE TUINOPLOSSINGEN MET KUNST. ORGANISCHE MODERNE TUIN MET BLOEMENVELDEN ORGANISCHE MODERNE TUIN MET GROTE VIJVER. FLORERA TUINADVIES SPANNENDE DOORKIJKJES IN FLORERA TUIN. GEZONDE TUINARCHITECTUUR. TUINPLANTEN MET MEDICINALE WERKING, FLORERA TUINEN. TUINRUST BIJ GROTE VIJVER. TUINMEDITATIE BIJ GROTE TUINVIJVER, FLORERA TUINEN EA BUITENRUIMTES. FLORERA TUINEN EA BUITENRUIMTES- TUINBEPLANTINGEN VOOR DIEREN. KLEUR IN TUIN, VRUCHTEN IN TUIN, UNIEKE ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TUIN. NAJAARS TUINVRUCHTEN -FLORERA BEPLANTINGSPLAN. GROENPLAN RENOVATIE TUIN BIJ VILLA, TUINARCHITECTUUR FLORERA. EETBARE TUIN, NOTEN EA VRUCHTEN IN TUIN., FLORERA GROENPLAN.

Nieuwe moderne tuin: organische vormgeving met rijke bloei

EEN TUIN HOORT VOOR MIJ HET GEHELE JAAR ROND MOOI EN SPANNEND TE ZIJN. ZO OOK IN DE NAZOMER EN HERFST. EEN ANDERE WENS VAN MIJN TUINKLANTEN IS VAAK EEN ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TUIN.
Met de beplantingsexpertise die ik alle jaren verkregen heb als tuinontwerper, tuin-en groenadviseur in de natuur, tuinen c.q. buitenruimtes, maar ook op kwekerijen en vakanties; heb ik door het realiseren van ’n tuinontwerp icm. een doordacht beplantingsplan al veel klanten gelukkig kunnen maken. De nieuwe moderne tuinen mogen weer organisch van vorm zijn met rijkbloeiende velden aan beplantingen. Bijna alle klanten vragen mij daarbij rekening te houden met het onderhoudsaspect, want een onderhoudsvriendelijke tuin blijft belangrijk. Andere aandachtsounten zijn vaak de kinderen en hun speelgedeelte en andere dieren zoals een hond of poes.
Voor mij is natuur in de tuin belangrijke en zeker nu we zo weinig vlinders en bepaalde andere dieren meer hebben. Door al deze aspecten is het zeker zo belangrijk om een doordacht tuinplan uit te werken, waar rekening gehouden wordt met al uw eigen unieke tuinwensen.
ZO SCHEPPEN WE SAMEN UIT UW WENSEN EN ONZE INSPIRATIE EEN RUIMTE VAN SFEER, SCHOONHEID EN GEBRUIKSPLEZIER.

Hierbij tuinfoto’s gemaakt in een ‘Florera” tijdens de afgelopen maand, samen met de tuinfotografe die altijd weer wonderschone momenten weet vast te leggen.
Ik verzorg ook graag voor u een tuinontwerp-beplantingsplan-tuinadvies en of tuinaanleg. Voor meer info: info@florera.nl of 0031(0)626364036.