Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
Slide 20
Slide 21
modern sfeervol interieur droomhuis naar de buitenruimte, een rustige tuin van alle gemakken voorzien.

Moderne tuin, strakke tuin, loungetuin van alle gemakken voorzien.

Van tuinplan, via tuinrealisatie naar openingsfeest van hedendaagse moderne tuin. 

Na een doordacht tuinontwerp, beplantingsplan en advies tuin verlichtingen te hebben gerealiseerd, begon ik in samenwerking met diverse professionele tuinaanleg bedrijven deze sfeervolle moderne tuin uit te werken.

Een unieke droomtuin als grote wens:

Na het tuinplan gingen mijn opdrachtgevers tijdens het tuintraject helemaal met me mee en samen bouwden we verder aan de volledige uitwerking van alle tuindetails; zoals het uitzoeken van de tuinvazen, het tuinornament en de tuinmeubelen.
Zo werd deze moderne tuin, die op papier was uitgewerkt, bij elk stapje unieker. Door het volledig gezamenlijk uitwerken van alle elementen, leerde ik mijn cliënten steeds een beetje beter kennen en kon ik beter op hun wensen inspelen.
Hierdoor ontstond langzaam de droomtuin die zij al zo lang gewenst hadden.

Elke dag met volle teugen genieten:

Deze sfeervolle strakke moderne villatuin bij de schitterende villa ligt in het landelijk gelegen dorp Nuenen te Noord Brabant. Nuenen is een heerlijk groen dorp met rijke natuur omgeven, leuke winkeltjes, heerlijke eetgelegenheden en laten we niet vergeten…hét dorp van Vincent van Gogh.

Een kleiner perceel met krachtige belijning:

Het kleinere perceel rondom het vriendelijk ogende strakke woonhuis met warme ambiance vroeg om een bijzondere moderne tuin met subliem lijnenspel.
Het pereel is gelegen in een woonwijk waar villa woningen uit de jaren ’70 worden gerenoveerd of totaal worden vervangen. Mijn klanten die ik al uit een eerder tuintraject kende vroegen mij, hen wederom te helpen. Na een gezellig gesprek heb ik contact gezocht met hun bouwarchitect. Ook de visie van de architect is voor mij belangrijk en betrek ik in de uitwerking van mijn tuinontwerp. Een tuin zie ik als een warme lijst die het droomhuis van mijn klanten nog mooier laat uitkomen.

Tuinwensen:

Tijdens onze gesprekken werd mij duidelijk dat mijn opdrachtgevers weer erg graag water in hun moderne tuin wilden hebben. Voorheen hadden zij een koi vijver, maar vw. hun jonge kleinkinderen wilden zij in hun nieuwe tuin wel water maar geen vijver meer. Zij wilden graag een comfortabele, onderhoudsvriendelijke en sfeervolle moderne tuin, mét water, diverse terrassen, privacy, mooie verlichting, eenvoudige beplanting met veel groen en de hortensia en voldoende ruimte voor de kleinkinderen.
Een tuin van alle gemakken voorzien. Geen tuin van dertien in een dozijn, maar een buitenruimte die opvallend anders is.

Tuinkamers in volledige balans en harmonie:

Het conceptontwerp met het krachtige lijnenspel was een schot in de roos. De heldere presentatie met sfeerbeelden overtuigden mijn klanten direct.
De eenvoudige waterstraat die een schitterend beeld vanuit de masterbedroom is, biedt ook de kleinkinderen een unieke speel mogelijkheid. Het gewenste sculpture zou prachtig tot uiting komen tussen de twee Méditerrane dakbomen en op de terrassen kon iedereenen naar wens zijn eigen ding doen.
Overal “tuinkamers”, mede door de muren, maar toch één geheel.

Ondanks de relatief beperkte oppervlakte, bevat de tuin alle functies waarvan mijn klanten droomden. Tijdens de daadwerkelijke tuinaanleg, waar alle elementen in precisie werden uitgewerkt werd langzaam deze droom zichtbaar.

Een thuis waar groot en klein zich veilig en ontspannen voelt. Waar ieder kan genieten. Zo realiseerde Marjan de Koning een ware droomtuin…een echt thuiskomen.

Zo krijg je zorgeloos die mooie ‘Florera’ tuin, waar je van droomt.

Creatief samen zoekend kwamen we tot een oogstrelend geheel!

Tuinaanleg na tuinplan en uitwerken van alle details:

Grondwerken tuin, bekabelingen elektra, technisch gedeelte waterstraat, grondverbetering, de tuinvazen, de kleur die op de tuinmuren zou komen, de tuinplanten, armaturen verlichtingen, tuinmeubelen en als laatste het sculpture.
Ze horen allemaal bij een tuinaanleg en komen stuk voor stuk aan bod.

Ik was in deze tuin aanwezig vanaf de eerste schop in de grond bouw villa en kon mijn klanten in alle facetten van het begin tot het einde helpen hun ware droomtuin te realiseren.

Je eigen strakke, moderne loungetuin aanleggen?

  ‘"Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin, neem dan contact met mij op"
  Naam
  Telefoon
  E-mailadres
  Bericht
  Upload je foto's of bestanden via mijn WeTransfer pagina

   

  Met een natuurrijke groet,
  Marjan de Koning
  Florera

  © florera.nl- alle foto’s en verdere bestanden.

  Neem contact op