Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
tuinontwerp strakke moderne tuin TERRASOVERKAPPING IN NEDERLAND OF MEDITERRANE LANDEN, ZOALS SPANJE EN FRANKRIJK TERRASOVERKAPPING IN SAMENWERKING TUINONTWERP TUINARCHITECT TERRASOVERKAPPING IN SAMENWERKING, TUINONTWERP TUINPLAN TUINONTWERP MET TERRASOVERKAPPING DOORDACHT TUINPLAN terrasoverkappingen in samenwerking met directe toeleverancier na tuinadvies tuinontwerp.

Schitterende moderne terrasoverkapping

De moderne terras overkappingen van Florera laten je langer van jouw tuin of andere buitenruimte genieten. Samen spreken we jouw wens door en bepalen we kleur, maatvoering en vorm van de overkapping. Neemt u gerust contact op met ons voor passend advies.

Kies je voor een mooie zeiloverkapping of liever voor een vaste palen constructie? Wij geven je graag het juiste tuinadvies. Dit tuinadvies is gratis bij een tuinontwerp.
Of je betaald alleen de kosten voor het uur / uren, dat wij bij je zijn om het tuinadvies tot stand te laten komen.
Geeft je ons direct de maat, vorm en kleur dan krijgt je van ons een goede prijs en nemen wij jou graag alle werk uit handen voor de levering en plaatsing.

Niet alleen een overkapping kan door ons verzorgd worden, maar ook screens behoren in ons pakket. Zie hier een paar mogelijkheden.