Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
tuinontwerp strakke moderne tuin TERRASOVERKAPPING IN NEDERLAND OF MEDITERRANE LANDEN, ZOALS SPANJE EN FRANKRIJK TERRASOVERKAPPING IN SAMENWERKING TUINONTWERP TUINARCHITECT TERRASOVERKAPPING IN SAMENWERKING, TUINONTWERP TUINPLAN TUINONTWERP MET TERRASOVERKAPPING DOORDACHT TUINPLAN terrasoverkappingen in samenwerking met directe toeleverancier na tuinadvies tuinontwerp.

Schitterende moderne terrasoverkapping

De moderne terras overkappingen van Florera laten u langer van uw tuin of andere buitenruimte genieten. Samen spreken we uw wens door en bepalen we kleur, maatvoering en vorm van de overkapping. Neemt u gerust contact op met ons voor passend advies.

Kiest u voor een mooie zeiloverkapping of liever voor een vaste palen constructie? Wij geven u graag het juiste tuinadvies. Dit tuinadvies is gratis bij een tuinontwerp.
Of kost u alleen de kosten voor het uur / uren, dat wij bij u zijn om het tuinadvies tot stand te laten komen.
Geeft u ons direct de maat, vorm en kleur dan krijgt u van ons een goede prijs en nemen wij u graag alle werk uit handen voor de levering en plaatsing.

Niet alleen een overkapping kan door ons verzorgd worden, maar ook screens behoren in ons pakket. Zie hier een paar mogelijkheden.