Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9

Moderne, compacte en sfeervolle exclusieve loungetuin

Exclusieve loungetuin in Veldhoven

38 jaar heb ik er zelf gewoond, genoten van gezelligheid en het landelijke groene karakter dat het Brabantse Veldhoven heeft. En altijd als ik er weer ben, geniet ik nog steeds van alle facetten die deze mooie gemeente heeft. In Veldhoven vind je het allerbeste uit 2 werelden. De dorpse gemoedelijkheid met vele recreatiemogelijkheden in het groen, daarbij de stadse allure met alle gemakken binnen handbereik. Veldhoven staat voor: genieten van de prachtige Kempische natuur, kunst & cultuur, Bourgondisch leven en niet te vergeten heerlijk shoppen. Het is een gemeente die altijd in beweging is en waar vele grote ondernemers zich al gevestigd hebben.

De eigenaars van deze sfeervolle exclusieve loungetuin wilden na een restyling woonhuis ook hun tuin aanpakken. Aangezien de eigenaars zelf altijd druk zijn met oa. hun eigen onderneming, en tuinonderhoud dus zo beperkt mogelijk dienden te zijn, ontwierp ik een moderne loungetuin met unieke bomen en bloemen. Daarbij van alle gemakken voorzien is. Een tuin die warm, gezellig en intiem is.

Beperkte ruimte: doordat de ruimte compact is, moest ik ervoor zorgen dat er een duidelijke krachtige indeling ontstond, die ten alle tijden het oog leidt. Ik toonde een aantal sfeerfoto’s waarvan ik het gevoel had, dat deze exact passend waren bij hun wensen. Dit was direct een schot in de roos.

Referentie klant: “Super tuin (tje) perfect tuinontwerp, in één keer het juiste ontwerp. Details die kloppen om een kleine tuin groot (s) te laten zijn.”

Met hun eigen onderneming in luxe producten voor de afbouw, gaven mijn tuinklanten aan, dat zij graag na het tuinontwerp, de aanleg gezamenlijk wilden uitvoeren. Met de zelfgeleverde materialen en handgemaakte producten, zoals de vlonder : bamboe composit, de keramische tegels en de unieke handgemaakte tuinmeubelen werd de loungetuin tot in detail sfeervol uitgewerkt.

Handgemaakte tuinvaas na kleuradvies van mij (Marjan de Koning): de 3 tuinvazen in het geheel, zijn handgemaakt door de eigenaar zelf. Ze zijn vervaardigd uit het materiaal: Alucopal en gerealiseerd in de kleur: champagne.

Exclusieve loungetuin aan laten leggen?

Wilt u ook graag uw tuin om laten toveren tot een betoverende en exclusieve loungetuin? Neem dan gerust contact op voor een tuinontwerp, tuinadvies en/of tuinrealisatie!

  ‘"Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin, neem dan contact met mij op"
  Uw naam
  Uw telefoon
  Uw E-mailadres
  Uw Bericht
   

  Met een natuurrijke groet,

  Marjan de Koning
  Florera

  ©  florera.nl- alle foto’s en verdere bestanden..

  Neem contact op