Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
Slide 20
Slide 21
Slide 22
Slide 23
Slide 24
Slide 25
Slide 26

Een landschappelijke tuin en een boerderijtuin.

In een Brabants dorp ligt verscholen in een kort landelijk laantje een prachtig herenhuis. De eigenaren hebben Koi karpers als hobby en de oude tuin was erg lastig in onderhoud. Florera heeft na een weergaloos tuinontwerp, de tuin volledig gerenoveerd en ervoor gezorgd dat het onderhoud beperkt blijft bij 3x per jaar. Ook in de wintermaanden behoudt de tuin zijn charme.

Een lange laan voert ons naar een witte boerderij ”Alleen de buitenmuren zijn behouden” geven de eigenaren aan. Het perceel staat volledig vol met volwassen bomen. Beplantingsdeskundige Florera en haar team hebben alle bomen gekeurd en alleen de gezonde bomen mochten blijven, daarna is er een nieuw volledig plan uitgewerkt en de nieuwe tuin is tot stand gebracht. 

Meer weten over dit ontwerp of wellicht uw eigen droomtuin laten aanleggen? Neem gerust eens vrijblijvend contact op, bijvoorbeeld via onderstaand formulier.

  ‘"Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin, neem dan contact met mij op"
  Uw naam
  Uw telefoon
  Uw E-mailadres
  Uw Bericht
   

  Met een natuurrijke groet,
  Marjan de Koning
  Florera

  Neem contact op

  ©  florera.nl- alle foto’s en verdere bestanden.