Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Grote familietuin met bloem en siergrassen bij herenboerderij in Noord Brabant. tuinsfeer deel tuin bij grote vijver in familie tuin bij herenboerderij te Noord Brabant. rustige harmonieuze grote tuin bij villa herenboerderij te Noord Brabant. Grote vijver met dieren en heide beplanting in grootse familietuin rondom herenboerderij Marjan de Koning tuinarchitect brengt harmonie en balans in grote familietuin bij rietgekapte herenboerderij te Noord Brabant. tuinsfeer bij tuindeel kinderspelen in grote tuin met bloem en siergrassen rondom herenboerderij na tuinplan Marjan de Koning

grote tuin bij villa boerderij met grote vijver en ruimte voor dieren- Florera drone video.

Een tuin als rijk bezit.

Een tuin rondom woonhuis en bijgebouwen, waar ruimte en rust iets vanzelfsprekends is op het moment dat de kinderen op school zitten.
Een tuin met alle ruimte en van alle gemakken voorzien, ook als de kinderen thuis zijn.

De kinderen van dit gezin en al hun vriendjes en vriendinnetjes spelen in vrijheid, veiligheid en met hartenlust in de grote villatuin die rondom deze  herenboerderij ligt. Ook voor de eigenaars is er alle ruimte om met vrienden te genieten, te bbq-en, workshops te geven en of te klussen.

In deze gezellige Brabantse familietuin zijn alle tuin elementen opgenomen om dagelijks groots te genieten.
Niet alleen mensen voelen zich er welkom, maar ook vele dieren hebben hun thuis er al gevonden. Zowel rondom de boerderij als wel rond en in de grote vijver.

Een stukje natuur, als droomtuin in alle facetten exclusief passend bij een warm en rijk gezin.

Geniet van dit moment.

Marjan de Koning tuinontwerp Heeze. Florera.nl

Voor meer informatie: 06-26364036/ info@florera.nl