Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
MUSEUM EXPOSITIE KLOK NOTRE DAME EN KRUIDENDAGEN IN ASTEN MET TUINADVIES VAN FLORERA.NL VLINDERTUIN- TUINADVIES-tuinontwerp- florera.nl De marie hangt in de Notre Dame en een replica ervan is te zien in Asten tijdens Kruidendagen-florera.nl genieten van een vers kopje muntthee en gratis tuinadvies florera.nl eten uit eigen tuin met keukenkruiden-FLORERA landscaping Mooi blauw bloeiende planten voor tuin en extra bij-FLORERA tuinenadvies. allerlei heerlijkheden en gratis tuinadvies tijdens de Kruidendagen KLOK EN PEEL MUSEUM TE ASTEN-florera.nl tuinadvies met bijzondere tuinplanten-FLORERA tuinen ea. buitenruimtes Vlindertuin-eten uit tuin en kruidendagen met gratis tuinadvies-florera.nl VLINDERTUIN- TUINADVIES-tuinontwerp- florera.nl gratis tuinadvies en tuintips tijdens kruidendagen KLOK PEEL MUSEUM van florera.nl vlindertuin en eten uit eigen tuin-TUINONTWERP FLORERA.NL vlindertuin tuinontwerp familietuin -florera.nl Gezellig dagje uit tijdens Kruidendagen KLOK PEEL Museum Asten en gratis tuinadevies van FLORERA tuinen ea, buitenruimtes. maandenlange bloei in tuin Waalre met Geranium-FLORERA tuinen ea, buitenruimtes

Gratis tuinadvies en tuintips op de Kruidendagen Klok en Peel

Gratis tuinadvies en tuintips!

Komend weekend – 28 en 29 juni- sta ik met FLORERA op de kruidendagen van KLOK & PEEL Museum te ASTEN. ( http://www.museumasten.nl/).

Naast gratis tuinadvies en tuintips heb ik het laatste exemplaar van Tijdschrift De Tuin in vier seizoenen bij me en zakjes met zaadjes van schitterende tuinplanten…:)
Zaadjes van allerlei makkelijk te kweken planten voor de tuin, voor dakterras of balkon. Planten met schitterende kleuren, zoals die van de Lavendel en Salvia…maar ook eetbare zoals keuken Thijm.

Graag toon ik u tuinontwerpen en aangelegde tuinen van mij, en geef ik u uitleg hoe een tuinontwerp en of tuinaanleg (nieuwe tuin of tuinrenovatie) kan verlopen.

Uiteraard zijn er meerdere deelnemers en zo kunt u genieten van een heerlijk kopje verse muntthee of andere kruidenthee.

KLOK & PEEL MUSEUM te ASTEN is compleet vernieuwd en hebben een bijzondere missie. Hiervan kunt u meer lezen op de site.
Aan de achterzijde van het museum liggen mooi aangelegde tuinen en komen 2 museum collecties bij elkaar. Namelijk: ‘van kruidentuin tot klankentuin’.
Daar staat ook een grote glazen oranjerie waar allerlei activiteiten worden georganiseerd.

De nieuwe permanente tentoonstelling:‘Asten klinkt in de Notre Dame’ valt ook te bezichtigen.
De overzichtstentoonstelling is een uitbreiding van de museumcollectie en gaat over de achtergrond en gieting van de Marie, de grote luidklok die in Asten gegoten is en sinds 2013 in de zuidtoren van de Notre Dame te Parijs hangt.

Daarnaast kent het museum nog 2 tentoonstellingen.

Een weekend lang kan jong en oud van 12.00 tot 17.00 uur genieten van kruiden in allerlei facetten in de prachtige museumtuin en Oranjerie.

Het wordt schitterend weer,

Ik zie u graag komend weekend in Asten!
Tot dan.

Vriendelijke groeten.
Marjan de Koning.