Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
extra ambiance in tuin met exclusieve vuurelementen. Moderne stadstuin met open haard op loungeterras-tuinontwerp florera.nl tuinontwerp met warme ambiance met vuur en waterelement via FLORERA tuinarchitect. tuinsfeer met extra ambiance door koken in eigen tuin via tuinplan van florera.nl Draagbaar vuur in de tuin met exclusief tuinelement door buitenlandse ontwerper tuinsfeer terras met openhaard in moderne tuin extra ambiance in de tuin met een vuurschaal. Hier geplaatst bij het zwembad. Extra tuinsfeer met een vuurschaal op terras of bij zwembad in tuin. warme ambiance in tuin met vuurelement in exclusieve tuintafel -florera.nl tuinseizoen verlengd met tuinhaard op maat eetterras tafel met exclusieve elementen zoals vuur of wijnkoeler-florera.nl Extra ambiance in tuin, balkon, op terras of langs zwembad met sfeerlichtjes.

Gezellige sfeer in de tuin met vuur- tuinen zijn magisch en zeker met een vuurelement.

Buiten is het koud. Het doet me denken aan warmere momenten in het jaar, momenten in de tuin.
Meestal start het tuinseizoen in Nederland ergens in maart en eindigt het in september. Soms zijn er ook mooie dagen voor of na deze periode. Dagen waar we met een dikke trui ook van onze tuin of buitenruimte kunnen genieten.

Geef je tuin extra sfeer met vuur

Vuur geeft de tuinsfeer een extraatje. Samen rond een vuurschaal of open haard geeft veel gezelligheid. Maar tegenwoordig zijn er nog veel meer tuinproducten, die ons de mogelijkheid geeft om langer of extra te genieten van onze tuin.

Als tuinontwerper krijg ik naast de bbq., steeds vaker de vraag tijdens het intake gesprek voor een tuinontwerp, om een open haard, buitenhaard of vuurschaal in te bouwen.
Afgelopen jaar heb ik zelfs een tuinklant gehad, die graag een pizzaoven in de tuin ingebouwd wilde hebben.

Vuur in de tuin zonder rook of stankoverlast

Altijd weer denk ik goed na waar dit tuinelement dan ook kan gaan komen, want vuur schenkt niet alleen warmte en gezelligheid, maar kan soms ook voor enige overlast zorgen. Overlast in de vorm van stank en luchtvervuiling. Dit is met name bij het stoken van hout.
Hierbij een tip: Het helpt als er voldoende zuurstof bij het vuur kan komen als men hout stookt.
Vuur in de tuin is alleen toegestaan in buitenkachels, barbecues, vuurkorven, vuur- of gel potten en tuinfakkels.
Indien je meer informatie en tips van wat wel en wat niet mag kun je het op het internet terug vinden, bijv. op de website van Milieu Centraal.

Wil jij ook een uniek tuinontwerp met vuurelementen?

Florera tuinontwerpen en tuinen zijn exclusief en uniek. Ze worden ambachtelijk voor iedere tuinklant op maat gemaakt.
Soms kan ik mijn tuinklanten dan ook helpen, met een kant en klaar exclusief tuinproduct, maar vaak ook laat ik een buitenhaard op maat maken door een van mijn toeleveranciers.
Om inspiratie op te doen, tref je hierbij een aantal mogelijkheden aan.

Heb je vragen of wens je meer informatie? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Ik help je graag verder met een tuinadvies of een doordacht tuinontwerp waar het gezellige element vuur in, kan worden opgenomen.

Samen scheppen we uit jouw wensen en onze inspiratie een ruimte van sfeer, schoonheid en gebruiksplezier in tuinen en andere buitenruimtes.

  ‘"Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin, neem dan contact met mij op"
  Uw naam
  Uw telefoon
  Uw E-mailadres
  Uw Bericht
   
  Neem contact op