Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Met opdrachtgevers #tuininfrankrijk op #citypolomaastricht-volop actie tijdens de games natuur-tuin-paarden-sport-gezelligheid. foto gemaakt door Jos Saris fotografie-Marjan de Koning op #citypolomaastricht. Ook de kids vermaken zich prima! florera.nl via Grouwels vastgoed op #citypolo florera.nl te gast op City Polo Event te Maastricht. Estelle Wagner in actie #citypolomaastricht waar www.florera.nl te gast was. weer zo'n mooi actie foto #citypolomaastricht-tuinontwerp Florera.nl Estelle Wagner in actie te Maastricht in het #citypolo event-florera.nl natuur-paarden-maastricht-#citypolo- en gezelligheid-florera tuinen ea. buitenruimtes. me om het hoekje kijkend spannende wedstrijd volgend-Marjan de Koning-florera.nl

Geweldig genoten van City Polo Maastricht

Afgelopen weekend was ik via mijn opdrachtgevers voor een tuin in Zuid Frankrijk te gast, bij de 2de editie van het City Polo Maastricht event.

florera.nl te gast op City Polo Event te Maastricht.

actie tijdens wedstrijd #citypolomaastricht.

Ik houd erg van paarden en heb bijna mijn hele leven paardgereden. De laatste jaren ben ik via vrienden en opdrachtgevers terecht gekomen in een andere tak van de sport dan dressuur en springen. Na. de polo wereld. Daar worden vele disciplines met elkaar gecombineerd en het is altijd weer super om te zien hoe ruiters en paarden tijdens acties één zijn.

Het was een genot om er te zijn en ik dank mijn opdrachtgevers mede via deze weg. Hierbij een kleine impressie van de zondag.