Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
gezondeheid veiligheid en rust ook voor u belangrijk? info@florera.nl voor informatie. NIEUW CONCEPT STIJLVOLLE BEDRIJFSTUIN WAAR VLINDERS WELKOM ZIJN. STIJLVOLLE ONDERHOUDSVRIENDELIJKE BEDRIJFSTUIN MET BEHOUD VLINDERS. Onderhoudsvriendelijke bedrijfstuin met hart voor natuur, FLORERA tuinen ea. buitenruimtes

Florera start nieuw concept binnentuin/ bedrijfstuin

Vind u gezondheid, veiligheid en rust ook zo belangrijk in uw leven? Niet alleen voor uzelf en uw gezin, maar ook voor uw werknemers? Opdrachtgevers van Florera zijn vaak particulieren. Maar óók voor bedrijven en instellingen werkt Florera regelmatig een tuinadvies of tuinontwerp uit. Ruim 15 jaar verzorgen wij voor onze opdrachtgevers ook realisaties. Door onze onafhankelijkheid en via het grote professionele netwerk van specialisten waar we mee samen werken, kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen via regie en budgetbeheer tijdens de daadwerkelijk realisatie tuin. Direct meer informatie? : +31(0)6 263 640 36 of info@florera.nl

Van een kleine ruimte kan zeker ook iets heel gezelligs of functioneel gemaakt worden. Elementen van beplanting in een ruimte werken elke dag weer aan een verhoging van gezondheid en rust. Een volledige harmonie en balans in combinatie van mooie duurzame gezonde materialen en warme kleurstellingen zijn van groots belang om dit te bewerkstelligen. En wat te denken van optimale functionaliteit en onderhoudsvriendelijk?

Al deze combinaties verwerken wij in uw unieke tuin- buitenruimte ontwerp, c.q. totaal tuinplan.

In een tuin of buitenruimte van Florera voel je, je thuis!

Op onze tekentafel  zijn wij in voorbereiding voor een nieuwe binnentuin/ bedrijfstuin voor het stijlvolle bedrijf: Anya lingerie te Helmond. Anja en haar werknemers hebben uiteraard hun eigen specifieke wensen die wij graag voor hun uitwerken in een uniek maatwerk tuinplan. Een nieuw tuinontwerp en tuinadvies start altijd met een intake gesprek waar we alle maatvoeringen opnemen, wensen bespreken en bestaande elementen die behouden dienen te worden vastleggen.

Zo wil Anya lingerie graag haar mooie Vlinderstruik behouden. Ook deze week bij ons bezoek waren er nog veel vlinders aanwezig.

Een Florera tuin is zo het mooiste antwoord op uw liefde voor de natuur.