Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
tuin kado op de #DDW Eindhoven samen met een goed tuinadvies van FLORERA tuinen ea. buitenruimtes. Tuinadvies op #DDW Eindhoven samen met exclusief tuin tijdschrift DE TUIN in vier seizoenen. EEN BLAUW DRUIFJE MET EEN KUIFJE. Exclusief op #DDW Eindhoven te koop bij FLORERA tuinen ea. buitenruimtes tuinadvies en tuinontwerp bureau FLORERA op #DDW samen met DE TUIN in vier seizoenen.

Exclusief magazine ‘De Tuin’ in vier seizoenen en Florera op DDW 2013

Dit laatste weekend van oktober neem ik het exclusieve tuin tijdschrift DE TUIN in vier seizoenen met me mee naar de Dutch Design Week. Ik ben vrijdagavond 25 oktober, zaterdag 26 en zondag 27 oktober te vinden in Out Of The Blue Concept Store op Strijps S te Eindhoven. Voor een goed tuinadvies of tuin cadeau!

Feest op de voorjaarstafel en vloerkleed in de tuin

Een exclusief veldboeket in  de tuin en verfijnde mediterrane geur in de keuken: dat kan!  Koken vanuit eigen tuin is totally hip! Planten in een tuinontwerpbeplantingsplan verwerken die ook eetbaar zijn en onze gezondheid bevorderen is geweldig om te doen. Op de DDW2013 verkoop ik in the conceptstore OUT OF THE BLUE bolgewassen die het gehele jaar rond OOK in de keuken te gebruiken zijn! Recept en andere wetenswaardigheden staan op de begeleidende kaart, zoals hoe aan te planten en de beste plaats in uw tuin of andere buitenruimte.