Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
Slide 20
Slide 21
Slide 22
Slide 23
Slide 24
Slide 25
Slide 26
Slide 27
Slide 28
Slide 29
Slide 30
NEDERLANDS AANSPREEKPUNT VOOR TUIN IN ZUID FRANKRIJK-tuinplan met beplantingen en tuinontwerp- FLORERA tuinen ea, buitenruimtes. open haard en nonchalante tuinsfeer in kleine cpmpacte stadstuin hartje Eindhoven. Ambachtelijk tuinontwerp fruit en kruidentuin deel tuinontwerp tuin Limburg-FLORERA tuinarchitectuur. Natuurrijke voortuin bij villa in landelijke gemeente rondom Eindhoven. moderne tuin met rechtlijinig architectuur spel bij moderne bungalow met ronde uirbouw. tuinontwerp RITME EN BEWEGING- Tuin Limburgse heuvellandschap -Bostuin met bloem fruit snoeptuin en méditerraan gedeelte-Paola Lenti tuinmeubelen-FLORERA tuinen ea. buitenruimtes voortuin rondom historisch woonhuis in bosrijke omgeving met heide medaillons-florera.nl Natuurrijke oogstrelende tuin in landelijke gemeente rondom Eindhoven. Ambachtelijk tuinontwerp dat wordt ondersteund met tuinsfeer impressiebeelden-florera landscaping. kindertuin speelgenot met overdekt terras en ruim etterras-tuinplan tuin Heeze-FLORERA tuinen ea. buitenruimtes NEDERLANDERS IN ZUID FRANKRIJK TUINPLAN-tuinontwerp met beplantingsplan voor tuinaanleg Grimaud- tuin Zuid Frankrijk-FLORERA.NL Tuin op zure grond in Noord Brabant-tuinplan met medaillons in voortuin en strakke tuinstijl in achtertuin-FLORERA tuinen ea. buitenruimtes. beplantingsplan tuinplanten kleurenschema bloei, tuinontwerp waalre, natuurlijke tuin met zwemvijver Tuinplan Nederlanders met huis in Zuid Frankrijk -tuinadvies met beplantinsplan-FLORERA tuinen ea. buitenruimtes Charming garden 19th century in modern coat, gardendesign and plantplan-florera.nl tuinproject Harmonie en Balans in Luxe tuin- tuinrenovatie tuin met krachtige lijnenspel- volwassen bomen en lange vijver met murenspel-Florera Heeze tuinarchitectuur. landelijke tuin, landschappelijke tuin, landschapstuin, fruittuin, tuin nuenen. Achtertuin tuinontwerp met overdekt eetterras en lounge terras met open haard- centrale as en hagenspel- Florera tuinarchitectuur.

Tuinontwerp c.q. schetsplan of beplantingsplan

Iedereen heeft zijn eigen manier van leven. Of je nu als single door het leven gaat of met een volledig gezin. De voorkeur geeft aan een landhuis en of je eigen droomhuis zojuist hebt gebouwd, of in een heerlijke hoekwoning woont. We hebben allemaal behoefte aan genieten in onze tuin.

Iedereen heeft een voorkeur voor een tuinstijl

Ieder van ons heeft behoefte aan een eigen tuinstijl en setting. De één wil een minimalistische tuin met strak lijnenspel, de ander wil een nonchalante tuin met een organische natuurrijke setting. Hier tussen in liggen allerlei soorten tuinstijlen. Als tuinontwerper vind ik het belangrijk om dé droomtuin voor iedere tuinklant te realiseren. Dat houd in, dat al mijn tuinen een andere sfeersetting hebben en zeer divers zijn.

Je droomtuin realiseren begint met een getekend tuinontwerp

Om tot een goede setting te komen is het realiseren van een doordacht tuinplan van eerste prioriteit. Ik teken nog steeds ambachtelijk en voorzie al mijn cliënten van een overzichtelijke plattegrond met sfeerbeelden, die we dan gezamenlijk doorspreken.

Na deze eerste schetsplan presentatie met de juiste sfeerbeelden lopen de meeste cliënten van mij al met hun hoofd in de wolken en dromen van de tuinaanleg die al helemaal gereed is. Toch dient er hiervoor nog wel het een en ander te gebeuren.

In de vervolg gesprekken maak ik tekeningen met de volledige beeldvorming en realiseer ik in samenspraak met al mijn cliënten tot in detail hun nieuwe tuin op papier. Het doordachte tuinontwerp, bestaande uit een beplantingsplan, een advies over materialen, soorten verlichting en beregening, helpt u op een eenvoudige doch uitgebreide manier volledig inzicht te geven hoe jouw droomtuin eruit komt te zien.

Laat je inspireren door mijn tuinontwerpen

Bovenaan het artikel zie je een kleine greep uit mijn tuinontwerpen. Plattegronden en moodboarden die pas aan het begin staan van de droomtuin. Het is maar een kleine greep van alles wat ik in de afgelopen 19 jaar heb gedaan. Op mijn portfolio vind je foto’s van gerealiseerde tuinen.

Wil je ook jouw droomtuin realiseren?

Ik help u graag met meedenken om ook uw tuin om te toveren tot een exclusieve sprankelende droomtuin. Al jarenlang kom ik tot oogstrelende exclusieve tuinen van alle gemakken voorzien, waarbij de natuur altijd een hoofdrol is toebedeeld.

Van een minimalistisch tuininrichting en heel sober, tot een landschappelijke bloemrijke tuin.
Om direct meer te weten kun je bellen naar 0031(0)626364036 of contact opnemen via onderstaand formulier. Onze eerste kennismaking is geheel kosteloos.

Met een natuurrijke groet,
Marjan de Koning
Florera

©  florera.nl- alle foto’s en verdere bestanden..

  ‘"Bent u enthousiast en wilt u een doordacht uniek tuinontwerp / tuinadvies voor uw exclusieve droomtuin, neem dan contact met mij op"
  Uw naam
  Uw telefoon
  Uw E-mailadres
  Uw Bericht
   
  Neem contact op