Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
Slide 20

Onderhoudsvriendelijke moderne tuin-vlindertuin.

Onderhoudsvriendelijke sfeervolle tuin in landelijk dorp, met een tintje mediterranée. De tuin is in alle seizoenen mooi door oa. Gebruik van prairieplanten.

In deze droomtuin, ontworpen door florera.nl, is veel zon. Ook kan men er op diverse plaatsen genieten van de schaduw. De hele tuin heeft maar 3x per jaar onderhoud nodig.

Niet alleen in mijn tuinontwerp, maar ook uitgevoerd in de werkelijke tuinaanleg slingeren zich mooie Taxus hagen als een golf door de voor- en achtertuin. De strakke Taxus samen met wolken van Buxus vormen het groenblijvende skelet van de tuinbeplantingen in de wintermaanden. De tuin krijgt mede een landelijk karakter door de niet woekerende siergrassen met hun zachtheid. Ze zijn in deze tuin, een mooi contrast met de strak gesnoeide hagen. Ze maken de tuin dynamisch. Uiteraard is dit ook terug te vinden in ons tuinbeplantingsplan.

Privacy en bloei tuin: Van voorjaar tot laat in de herfst kent deze droomtuin bloei. In de kleurstellingen, naar wens van de klant, na, fris, lavendel en m;editerraan. De tuin ligt in een landelijk dorp, op een rustige plaats met volledige bebouwing rondom. De bebouwing wordt uit het oog onttrokken door diverse uitgekiende beplantingen. De tuin kent volledige privacy.

Van vroeg in de ochtend tot vrij laat in de avond kan men van de zon, maar ook op diverse plaatsen van schaduw genieten. Belangrijk in de zomer als het te heet wordt. De schaduw wordt volledig op natuurlijke manier verzorgd. Er is een eet-loungeterras, een zonterras en een klein zitje.

 

Met een natuurrijke groet,
Marjan de Koning
Florera

© florera.nl- alle foto’s en verdere bestanden.