Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Echinacea purpurea Magnus, BEAUTIFUL DEEP COLOUR FLOWERING Helenium Moerheim Beauty. ALSO A BEAUTIFUL DEEP COLOUR FLOWERING PLANT FOR YOUR GARDEN. WONDERFUL PHOTO OF Geranium 'Johson's Blue' FOR IN GARDEN OR OTHER OUTDOOR SPACES: PEROVSKIA ATRIPLICIFOLIA BLUE SPIRE. Hydrandea aspera Macrophylla, LAVENDER COLOURS IN YOUR GARDEN.

Florera in exclusief magazine: de tuin in 4 seizoenen

Nu zal spoedig het eerste nummer verschijnen van het schitterende magazine: De tuin 4 seizoenen. Florera is dankbaar dat wij mogen deelnemen in dit eerste exemplaar.

Let op: o.a.. Deze plant: Echinacea purpurea magnus, want zij zal onze pagina sieren. Ook de andere beplantingen van dit blog bericht komen voor in de pagina van het magazine. Zij vormen een border in een van de tuinen van Florera

Florera zal geheel 2013 meerdere malen in dit prachtige magazine verschijnen.
De tuin in 4 seizoenen is een vernieuwde uitgave van De Tuin Exclusief. Dit exclusieve blad geeft goede informatie over allerlei bijzondere beplantingen en andere zaken voor tuinen en buitenruimtes.

Niet alleen in Nederland werkzaam, maar ook internationaal kunt u bij ons terecht. Graag helpen wij u ook met een advies of een ontwerp met eventueel een realisatie in alle Mediterrane landen. Onze expertise onder andere beplantingen reikt ook in deze landen. Wij verzorgen transport van de bomen en andere beplantingen vanuit Nederland rechtstreeks op het werk bij u in het buitenland.