Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
Slide 20
Slide 21
Slide 22
Slide 23
Slide 24
Slide 25
Slide 26
Slide 27
Slide 28
tuinvaas tijdens tuinaanleg tuin Eindhoven-FLORERA tuinontwerp tuinonderhoud door kinderen opdrachtgever na tuinplan en tuinaanleg tuin Best-florera.nl tuinbeleving tuinsfeer met tuinverlichtingen persoonlijk uitzoeken met tuinklanten op boomkwekerij na tuinplan realisatie-florera.nl tuinaanleg met regiewerkzaamheden tuin via FLORERA tuinen ea. buitenruimtes tuinaanleg met tuinregie werkzaamheden van FLORERA.NL.-tuin te Erp. Also a good possibility when garden realisation is going by your own hand-florera,nl Vaste planten leveren tijdens tuinaanleg Waalre via FLORERA tuinen ea. buitenruimtes Haagplanten met kluit direct geleverd op tuinproject Waalre, florera.nl TUINMATERIALEN VOOR BIJZONDERE TUINWATERELEMENTEN-florera tuinen ea, buitenruimtes vaste planten en siergrassen voor tuinaanleg levering direct via handelskwekerijen- tuinklanten florera.nl. Voor tuinaanleg persoonlijk bijzondere bomen uitzoeken op Nederlandse boomkwekerij met florera.nl Bomen en heesters voor tuin in Nederland na doordacht beplantingsplan-florera.nl landscaping. Exclusief boom en heester uitzoeken en direct via transport geleverd in de tuin tijdens tuinaanleg-FLORERA tuinen ea. buitenruimtes Tuinaanleg tuin in Noord Brabant, bomen komen op het werk tijdens tuinaanleg na tuinontwerp Florera.nl tuinplan aanwezig bij tuinrealisatie-florera.nl Bestraten als 1 van de eerste tuinwerkzaamheden bij tuinaanleg-FLORERA tuinen ea. buitenruimtes Tuinrealisatie in eigen beheer na doordacht tuinplan en met tuinadvies van Florera.nl tuinklant glunderend na dag hard werken tijdens tuinaanleg-FLORERA tuinen ea. buitenruimtes tuinregie en begeleiding tijdens tuinaanleg tuin Norrd Brabant-florera.nl spilt en verhardinegn op het werk tijdens tuinaanleg met tuinregie van FLORERA tuinen ea, buitenruimtes. moderne strakke tuin Helmond, helpende hand tijdens regietuinwerkzaamheden-florera,nl tuinplan met alle beplantingen in detail aangegeven, matching met bijbehorende legenda waar beschrijving gegeven-florera tuinen ea. buitenruimtes tuinregie tijdens tuinaanleg tuin Waalre, florera.nl special plants in plantplan of florera.nl landscaping bollen en knollen in najaar leveren aan tuinen na tuinontwerp-tuinaanleg FLORERA tuinarchitectuur. Tuinsfeer met kleurrijke comfortabele tuinmeubelen-Florera gardenadvice Dieren, planten, mens en natuur zijn allemaal verbonden met lekaar, florera landscaping.

Florera klanten die hun tuinaanleg zelf verzorgen – met een helpend handje van mij.

Niet iedereen is in staat v.w. een budget om een tuinaanleg, na een doordacht tuinplan van mij: Marjan/Florera, een realisatie volledig door professionele partijen te laten verzorgen. Ook niet iedere klant vindt dat een fijne manier. Uiteraard zijn er meerdere wegen naar Rome en de tuin kan dan ook op diverse manieren worden aangelegd. Elk jaar kom ik tuinklanten tegen, die met veel plezier bouwen aan hun eigen nieuwe tuin. En niet alleen de klanten zelf! 🙂

Dieren, planten, mens en natuur zijn allemaal verbonden met lekaar, florera landscaping.

De dieren van tuinopdrachtgevers van FLORERA zijn ook blij.

Vaak hebben ze daar wel professionele ondersteuning/begeleiding bij nodig. Tuinadvies begeleiding of daadwerkelijke ondersteuning in het werk geef ik mijn klanten graag. Dit kan door middel van een van te voren afgesproken vorm, waar uren en tarief in bepaald zijn, maar het kan ook telkens per fase worden bepaald. Regelmatig kom ik tegen dat klanten niet weten wat de juiste volgordes van tuinwerkzaamheden zijn en dan dubbele kosten gaan maken. Ook zitten de meeste tuinklanten verlegen om een adres, waar ze alle planten in de juiste afmetingen, vormgeving, kwaliteiten en cultivar soorten, opgenomen in het beplantingsplan, bij elkaar kunnen verkrijgen.

Bestraten als 1 van de eerste tuinwerkzaamheden bij tuinaanleg-FLORERA tuinen ea. buitenruimtes

tuinaanleg via tuinregie na tuinplan van florera.nl

Sinds de start van Florera, ruim 18 jaar geleden werk ik al samen met een netwerk van handels- en gespecialiseerde kwekerijen zowel in Nederland als ook in de omliggende landen. Dit netwerk is behoorlijk gegroeid in de afgelopen jaren. In de samenwerking heb ik via deze bijzondere kwekers ook veel plantenkennis bij geleerd. Telkens weer leggen zij hele hun hart en ziel in onze contacten, waar zij mij hun nieuwste creaties tonen en mij verrijken met alle details van deze bijzondere planten. Met een tuinplan van Florera heeft u een unieke persoonlijk tuin, met bijzondere beplantingen. Bijzondere planten die met liefde zijn gekweekt door natuurliefhebbers en mensen met passie voor hun kwekersberoep.

Iris is een wonderschone plant in combinatie met lavendel en salvia soorten-florera.nl voor een tuin in Frankrijk.

Deze iris is een wonderschone combinatie met lavendel en salvia planten-florera tuinadvies

Regelmatig ga ik met mijn klanten naar boomkwekerijen om hun bomen en struiken persoonlijk uit te zoeken. Want juist die ene stam naar links- of rechtsbuigend kan beeldbepalend zijn en veel aan een tuinsfeer bijdragen. Of juist die mooie diepe bloeikleur, die alléén die cultivar heeft, maakt een border in de tuin zo speciaal.

special plants in plantplan of florera.nl landscaping

bijzondere tuinplanten na kwekerijbezoek in doordacht beplantingsplan van florera.nl

De eerste jaren van Florera verzorgde ik de totale beplanting al regelmatig. Daarna is er een periode geweest dat hoveniers alle beplantingen verzorgden. Totaal geen eigen inbreng en eigen keuze. Zeker sinds de laatste 5 jaren, vragen bijna al mijn klanten om samen met mij persoonlijk hun tuinplanten uit te gaan zoeken en of alle beplantingen rechtstreeks in hun tuin, op het werk te leveren.

Bomen en heesters voor tuin in Nederland na doordacht beplantingsplan-florera.nl landscaping.

Persoonlijk bomen en heesters in uw tuin via FLORERA tuinen ea. buitenruimtes

Niet alleen in de Nederlandse tuinprojecten, maar ook voor de tuin in Zuid Frankrijk of Spanje. De planten kunnen in 1 of in deelvrachten worden geleverd. Ook is er de mogelijkheid voor mijn tuinklanten om met hun eigen overdekte aanhanger, bus of goed transport de bomen/ heesters ea. planten op te halen bij een kwekerij die voor Florera alle beplantingen verzamelt. Bodemverbetering en meststoffen kunnen dan ook per direct geleverd worden, zodat u totaal geen zorgen meer heeft en direct zelf aan de slag kan.

Exclusief boom en heester uitzoeken en direct via transport geleverd in de tuin tijdens tuinaanleg-FLORERA tuinen ea. buitenruimtes

Boom op transport naar tuin voor tuinaanleg na tuinontwerp van florera.nl

Naast beplantingen hebben mijn klanten ook vaak een goed adres nodig voor o.a exclusieve tuinvazen, verlichtingsarmaturen, bijzondere buitenmeubelen, kunstobjecten e.a. materialen om te gebruiken in de realisatie van hun tuin. Ook hier help ik mijn klanten graag aan een bijzonder adres of gaan we samen op pad om al het gewenste uit te zoeken.

tuinbeleving tuinsfeer met tuinverlichtingen

tuinsfeer beleving met tuinplanten, kleur en tuinverlichting.

 

Tuinsfeer met kleurrijke comfortabele tuinmeubelen-Florera gardenadvice

Exclusieve tuinmeubelen in charmante setting, optimale tuinbeleving