Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
Slide 20
Slide 21
Slide 22
Slide 23
Slide 24
Slide 25
Slide 26
Slide 27
Slide 28
Slide 29
Slide 30
Slide 31
Slide 32
Slide 33
Waterval in tuin Oude vergaande tuin Start van de bouw van het zwemnad Fundering voor het zwembad Verbouwing van de tuin De eerste vormen van de nieuwe tuin Tuinrenovatie met aanleg zwembad Onderdeel van het zwembad Begin van de aanleg van het bloemenperk Plannen voor tuinverbouwing doorspreken Foto van werkzaamheden in tuin De tegels voor de nieuwe tuin zijn gelegd Tuinrenovatie vanuit een andere hoek Aanleg van een nieuw tuinhuis Aanleg van een nieuw tuinhuis Hard aan het werk in de tuin Rood muurtje voor in de tuin Mini fontein voor in de tuin Het eerste deel van de renovatie is klaar Het zwembad is af Het nieuwe terras met zwembad is klaar Tuinpad met veel groen Overdekt terras met uitzicht op het zwembad Zwembad Bloemen in de tuin Bankjes in de tuin Lounge terras met uitzicht op de tuin en zwembad Tuin met zwembad Fontein met waterval Uitzicht vanaf het overdekte terras Overzichtsfoto van de gerenoveerde tuin Houten tuinhuisje

Een volledig project: van oud naar nieuw

Florera: voor de totale buitenruimte. Onafhankelijke adviezen en unieke ontwerpen

wij helpen je graag met een los advies, verzorgen de aanplant van bomen e.a. beplantingen, ontwerpen een nieuwe tuin voor je, of verzorgen voor je vanaf het eerste gesprek tot oplevering jou tuin of andere buitenruimte.

Hier zie je een foto presentatie van een geheel project.

De eerste foto toont de tuin, zoals wij deze aantroffen. Vanuit daar hebben wij de totale nieuwe tuin ontworpen, de offertes tbv de realisatie verzorgde en een plan de campagne opgesteld. TIjdens het traject van aanleg bewaken wij de kwaliteit, de doorloop en het budget. Zodat je zorgeloos jou tuin verkrijgt.

 

Met een natuurrijke groet,

Marjan de Koning
Florera

 

©  florera.nl- alle foto’s en verdere bestanden..