Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
FLORERA helpt u graag verder met elk TUIN probleem. tuin en wintermaanden.

Een reactie van een recente klant vandaag: eigenwijs, én met klant de juiste weg vindend in het tuinadvies en tuinaanleg traject, mijn woord nakomend, eerlijk en betrouwbaar ben, en de klant de gewenste tuinwens geef: de droom realiseer!

Vandaag ontving ik van een recente tuin klant een reactie: Ik ben eigenwijs en breng mijn idee en kennis tot uiting. Hierbij vind ik de juiste weg in samenwerking met mijn tuinliefhebbende klant in het tuinadvies. Tevens in het tuinaanleg traject (of andere buitenruimte). Ik kom mijn woord na, ben eerlijk en betrouwbaar. De tuinliefhebbende of natuurrijke klant kan op mij aan.  Ik geef Florera klanten het gewenste: de vervulling van hun droom.

Het heeft mij wederom geroerd…Hierbij wil ik al mijn klanten bedanken voor alle mogelijkheden die zij mij hebben geschonken om al deze schitterende tuinen ea. buitenruimtes daadwerkelijk met hen, in samenwerking met professionele tuin- en natuur toeleveranciers in de afgelopen 18 jaar te realiseren.  Ik hoop nog lang met tuinontwerp, tuinadvies, tuinaanleg en tuinrenovatie te mogen doorgaan.

Op de DDW te Eindhoven zijn is de belanstelling en ethousiasme voor eetbare planten enorm. Ook dit is heerlijk om te mogen ervaren. En al deze bijzondere en leuke reacties zetten mij aan om verder te gaan in de tuin en naturrijke wereld.

Nieuwe foto’s van projecten en acties zullen spoedig weer aan dit blog nieuws worden toegevoegd, want nieuwe tuinen liggen alweer in concept op de tekentafel. Zo ook nieuwe ideëen voor de toekomst.

Tot gauw.

Misschien kan ik ook wat voor u, een nieuwe tuin -, cq. natuurliefhebbende klant betekenen.

Hartelijke groet,

Marjan.